IORETH: jen jsem chtěla upřesnit, že ten Mavic je v podstatě minimum. Tenhle dron používají spíš hasiči, ale pro kluky je tam důležitá ta termovize, ovšem nemá to zdaleka asi takovou bezpečnost (šifrování), každopádně i s tímhle dronem je to lepší než bez něj.. Dostala jsem odkaz i na dron za téměř dvojnásobnou cenou, ale to fakt není reálné.
Jak se rozhodnete ohledně rozdělení příspěvku nechám samozřejmě na vás. Chápu, že celá částka se určitě nevybere, ale možná by mohlo jít o dobrou startovní částku, přece jen doufám, že seženu nějaké příspěvky i mimo NYX. Pokud byste se rozhodli poslat něco přímo nám, navrhovala bych nějaký příděl v procentech, jako minule, určitě bychom to nechtěli všechno. Netuším bohužel jak zalobovat u nějaké firmy(organizace), které by se přispělo a která by byla schopná dron doručit přímo konkrétní jednotce. Většina sbírek jako např. Drony solidarity má odkazy jen na FB, který já nemám. A navíc je trochu ošemetné někomu naslepo dát údaje o konkrétní jednotce, navíc nevím, jak by se s nimi zkontaktovali. Pro mě by v tom byla ta výhoda, že bych dron nemusela já na tajňačku převážet přes hranice, ale s tím jsem tak nějak smířená.
A doufám, že tentokrát stihnu alespoň jednu hospodu, mám pro tebe jako poděkování totiž už od jara "hrnek s traktorem" ale úplně mi to vypadlo z hlavy :)