• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Jsem po úvaze pro. Objednaných hrnků je dost, takže o deset míň dodávku neohrozí (na začátku bylo nejasné, zda dosáhneme na padesát kusů, takže deset navíc dávalo dobrý smysl).
    Hrnky pro kluky jsou v tuhle chvíli spíš nice-to-have. Počítám, že kluci upřednostní toho mavica :-).

Udělám anketu pro lidi, kteří chtějí přispět na hrnky, jestli je pro ně OK konvertovat hrnky na dýška, páč jde primárně o jejich peníze.
    ROGERD
    ROGERD --- ---
    IORETH: Čas na méně dobročinných hrnků a více dýška?
    IORETH
    IORETH --- ---
    MARWIN: jojo, vypadá to nadějně :-)
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    jak tak koukam na ten spreadsheet, k tomu dronu je docela blizko...
    KEB
    KEB --- ---
    GANBOY: ať si pak IRA po konzultaci s klukama rozhodne jestli budou chtít hrnky nebo jiný materiál, bych to nechal na nich a vybrané peníze volně konvertoval.

Co vy na to tady vespolek?
    KEB
    KEB --- ---
    Zítra jdu na placky, držte palce, ať vše funguje jak má!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    SATAI: já mám teda sojem že spipš než ponožky a plecháček s logem nyxu by kluci ocenili funkční termoponožky…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IRA_PALMOVKA: Však když chtějí rusko, jsou to mentálně rusáci
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: jednou bude muset Ukrajina vyřešit svůj ekvivalent našeho sudetského problém a obávám se že to nebude pěkný
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KID_MCHUTT: od rusáků bych to čekala, spíš mě překvapila ochota kolaborace místních Ukrajinců
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IRA_PALMOVKA: tu "zajímavost" nečtu poprvé :/ člověk by si řekl, že naopak na paramedics/medics se nestřílí a nechají se pomáhat, ale rusák je prostě barbar :/
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Tak jen pro informaci, mluvila jsem s manželem a pokud by dron měla předat nějaká neziskovka nebo tak, tak bohužel neexistuje žádná záruka, že se dron dostane přímo k jeho jednotce. Většinou se to předává nějakému oblastnímu velení, které pak rozhoduje o tom, kam přesně to půjde. V podstatě stejná situace jako s tím autem, proto tam auto stále jezdí na CZ SPZ napsané na mě, pokud by bylo věnováno UA armádě, tak by mu ho dost pravděpodobně někdo zabral.

Pro zajímavost.. auto nedostalo žádnou kamufláž ani paramedickou nálepku, to by na něj prý rovnou mohli namalovat terč. Mezi místními je na východě bohužel dost kolaborantů, kteří by byli ochotní ho za pár drobných zapálit.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KEB: taková blbina tam je taky, ale momentálně dost k nesehnání. Kluci si míchají vlastní pastu z mýdla a benzínu. Takže jestli je to eko je jim momentálně jedno
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: Pepo to bílé naftové nebo to eko lisovaný papír vosk? Chápu, že je to fajn věc, ale taková blbina na UA není?
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: A právě mě napadlo, jak v google sheetu vyřeším implementaci e-shopu se skladovým hospodářstvím, takže příští rok tomu nic nebrání :-D
    IORETH
    IORETH --- ---
    SALUT: Trička jsem letos zavrhla, protože je relativně složité je řešit - pokud někdy budou, tak samotná, anebo s věcmi, které už budou odladěné. Trika jsou minimálně ve čtyřech velikostech, krát dvě pro dámskou/pánskou variantu. Nedejbože, pokud bychom chtěli víc barevných variant :-). Ale jako myšlenka se mi to líbí, mám ošahanej nějakej základní sortiment z Bezpotisku.cz, takže bychom asi vybrali i hezké vstupní triko.
    Kromě default NTB a Gaychat loga bych ale chtěla trochu větší designovou variabilitu, byla by to příležitost udělat fakt hezké kousky. Jsem sice trochu grafik, ale dost specializovanej, tohoto by se musel chopit nějaký profík :).
    SALUT
    SALUT --- ---
    IORETH: trička nebo šály? limited edition, černý/khaki. Určitě se najde pár ID s návrhem na kvalitní repre design...např. SIEMENZ
    SATAI
    SATAI --- ---
    IRA_PALMOVKA: Jesenky a PePa rád přisponzořím
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    SATAI: myslím, že ponožky budou asi klasické, spíše tenké a to se jim bude možná hodit až tak zjara, teď určitě ne. Já do každého hrnku určitě přihodím Jesenku, která sklidila u jednotky obrovský úspěch. K tomu určitě ještě něco na přilepšenou - možná cigarety, čokoládu, cukroví, klobásky nebo tak něco, ještě přesně nevím. Prostě bych jim udělala takové "vánoční balíčky". Obrovský úspěch rovněž sklidilo PePo :D Jinak jsem v posledním měsíci posílala v balíku několik párů ponožek a 6 sad termoprádla (vše orig. Armáda ČR). Zbylé 4 sady termoprádla budu posílat příští týden a určitě ještě půjdu do armyshopu vybrakovat nějaké další ponožky.
    IORETH
    IORETH --- ---
    K těm ponožkám ještě: Docela dlouho jsme diskutovali konstrukci a rozměry. U většiny "reklamních" ponožek je horní lem těsný a ponožka úzká, takže jsem chtěla spíš širší typ s příjemně volným lemem.
    Nafotila jsem použitelné lemy ponožek, co mám doma a paní mi poslala pár vzorků z jiných zakázek a myslím, že budou fakt dobře nositelné i pro lidi s "normální" nohou.
    Větší velikost navíc udělají o fous větší, než je běžné, takže ta ponožka bude mít svou velikost i poté, co te poprvé vypere :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam