• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Tl;dr:

Vybralo se o 85 000,- Kč víc, než se reálně rozdělovalo v anketě - prosím, vyjádřete se tady v této nové anketě dole, co s nimi provedeme :).

Anketa skončí nejspíš po víkendu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Nechci rozhodovat sama, jak naložíme s "přebytkem" vybrané částky, protože je to docela dost peněz. Sledujte: :-)

Od minulého ohlášení výsledné vybrané částky se ještě několik lidí zapojilo metodou Dýško-only a vybraná suma se v mezičase zvýšila na 262 939,- Kč :-). Budu uvažovat 263 000,- Kč.
    Náklady už také známe poměrně přesně, v tuhle chvíli je zaplacené vše kromě nálepek a magnetů, kde se zatím smlouvá o ceně: cca 42 000,- Kč
    Čistý zisk je tedy 263 000 - 42 000 = 221 000,- Kč

V anketě o rozdělení peněz vyhrála možnost:
    "170 000,- pro Vláďu, zbytek (něco přes 30 000,- Kč) pro VozímDrony"

Anketa vznikala v době, kdy přislíbená částka mínus odhadované náklady činila cca 205 000,- Kč a dron měl státt 137 000,- Kč.
    Přiklepli jsme tedy dron Vláďovi a rozdělovali jsme tedy cca 68 000,- Kč, a to takto:
    - Vláďa: 170 000 - 137 000 = 33 000,- Kč
    - VozímDrony: 205 000 - 170 000 = 35 000,- Kč

Potřebujeme tedy dorozdělit 85 000,- Kč
    (úspora na dronu 27 000,- Kč + dodatečné navýšení vybrané částky 58 000,- Kč)

Udělám anketu otevřenou do chvíle, než budu znát přesnou cenu nálepek a magnetů, nebo do konce víkendu - podle to, co přijde později.
    IORETH
    IORETH --- ---
    BANKABANATA: Děkuji kolegovi za fyzické zařízení a za to, že reálně zvedl vybranou částku o skoro třicet tisíc :-)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    BANKABANATA: Nyxtypingbrigade, fuck yeah!
    BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    Buďte zdrávi,
    hlásím, že se dílo podařilo a včera jsem vyzvednul DJI Mavic 3T + 3x záložní AKU. Díky poměrně výrazné slevě od prodejce a spolupráci s jedním ochotným offnyx známým jsme se dostali na koncovou cenu 110 000.
    Jsem domluvený s IRA_PALMOVKA, že jí v neděli dron předám k doručení Vláďově jednotce.
    Díky moc IORETH za to, že se opět chopila organizace i všem ostatním za příspěvky. Doufám, že dron na místě určení předvede nějakou parádu.

ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    at zije statistika, vetsina lidi chce poslat 200k+ Vladovi, zaroven vetsina lidi chce neco poslat na drony. Jestli je 216K zisk, tak to proste mezi ne nejak asi rozpocitame. Krome dronu Vladovi zbyde na nejaky care package: cinske polevky, jesenky a cigarety. A drony take neprijdou zkratka...
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IORETH: ja jen podotykam, ze jsme vybrali vyrazne vic, nez anketa predpokladala. Prevazi strop pro vladu, nebo strop pro vozim drony? Nebo se to nejak pomerne precpocita?
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    IORETH: kdyz ja na to nemam vubec nazor a je mi to vice mene jedno. hlavne at to odejde tam, kde to je potreba
    IORETH
    IORETH --- ---
    Zítra večer uzavřu anketu o rozdělení peněz, kdo jste ještě váhali, prosím, vyjádřete se :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Hlásím, že všechny peníze se již sešly a

konečná bilance na straně příjmů je neuvěřitelných 260 939,- Kč, tj. více než čtvrt milionu!

IORETH
    IORETH --- ---
    ZETOR_13: Večírek dost závisí na tom, kdy budeme mít všechno hotové. Komplikují to ponožky, které hrozí, že nebudou do Vánoc. Musím to nějak vymyslet.
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZETOR_13: Mně se ta myšlenka líbí, pokud vymyslíme, jak to zrealizovat, tak do toho příště půjdeme.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: Pyjus Čůrus
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    mam to chapat tak, ze psi znamky pro pristi rok zaujaly, nebo se mam mistnimu osazenstvu omluvit za
    ?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KEB: ja bych to vzal od podlahy

KEB
    KEB --- ---
    PRAASHEK: no jasně, už mi to došlo, ty chceš ty zlamovaci...

TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    PRAASHEK: tak si ho nech vytetovat na předloktí ;)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IORETH: Jak to vypada s vecirkem? Stiha se to pristi tyden pred vanocemi nebo az po novem roce? Pod stromecek nic nepotrebuji, jde spis o planovani. Dnes se mi necekane rychle tento tyden zaplnil a pomalu se plni i ten pristi...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    KEB: bez nej trochu skrabou ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEB: a stejně se mi to nelíbí!
    KEB
    KEB --- ---
    PRAASHEK: tak si ten plast sundas, to je tam proto abys necinkal a je to sundavaci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam