• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    KEB: sorry, alle včera jsem dron dost dlouho balila, aby nebylo hned poznat, že je to dron a už je na dně baliku zabaleny jako vánoční dar. Rozbalovat už ho nebudu.
    KEB
    KEB --- ---
    QZUZKA: to není ono, to chce od Iry! 🦄
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    IRA_PALMOVKA: super zpráva. Ideálně s vánočním papírem. Časově to vyšlo. 🙂
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    KEB: vyfocený už ho máme, ne? BANKABANATA:
    KEB
    KEB --- ---
    IRA_PALMOVKA: aspoň nám ho vyfoť...
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    IORETH: hlasoval jsem 50:50, ale je mi to jedno.
    IORETH: tuhle anketu jsem nestihl, mam magnet a je mi jedno, kdy a jak ho dostanu,
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    SATAI: zatím jede jen prvních 10 Jesenek. Všechno místo v tašce krom dronu zabírá těch 5kg vánočního cukroví :). Těch prvních 5 kilo, které jsem posílala před dvěma týdny je prý už dávno sežráno
    SATAI
    SATAI --- ---
    IRA_PALMOVKA: a ať chutná Jesenka ;-)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Tak hlásím, že dron mám od neděle doma a v pondělí bude vyrážet autobusem pod přímým dohledem řidiče/kamaráda směr Vláďa. Ještě jednou všem moc děkujeme. JSTE BOŽÍ!!!!!!
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak zatím to vypadá, že většině stačí dostat balíček až po Novém roce, což jsem velmi ráda :-).

Prosím ty, kteří by potřebovali balíček ještě před Vánoci, aby mi napsali do pošty

Není vás moc, takže to půjde.

Napište prosím, jak ho chcete:
    - Osobně v Praze - operativně se domluvíme, kde a jak se potkáme. Napište mi prosím na vás telefon, zavolám vám.
    - Poštou - Budu posílat Zásilkovnou. Není problém poslat na adresu nebo na nějaké výdejní místo. Napište adresu nebo vybrané výdejní místo (ideálně s takovým tím kódem, který je v levém dolním rohu fotky).
    Odkaz na seznam výdejních místech:
    Seznam výdejních míst – Zásilkovna Česká republika
    https://www.zasilkovna.cz/pobocky
    IORETH
    IORETH --- ---

Jaký scénář doručení preferujete?

Instrukce:
    Zaškrtněte prosím JEDNU preferovanou variantu.
    Pokud si nejste jisti, jestli máte ponožky, tady je tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

Zatím nic neslibuji, jen mapuji preference.

55 hlasy od 55 respondentů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 3.6% / 2 hlasy
    • 32.7% / 18 hlasů
    • 21.8% / 12 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 5.5% / 3 hlasy
    • 16.4% / 9 hlasů
    • 1.8% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 18.2% / 10 hlasů
    IORETH
    IORETH --- ---
    Další věc, co musíme rozhodnout, je doručení. Vypadá to, že ponožky do Vánoc nebudou. Bude další anketa.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dnes také dorazily placky a patche. Placky zvládla týden zadržovat česká pošta, postěžuju si pak v hospodě. Ale mám je.

Nové patche vypadají takto:
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Tl;dr:

Vybralo se o 85 000,- Kč víc, než se reálně rozdělovalo v anketě - prosím, vyjádřete se tady v této nové anketě dole, co s nimi provedeme :).

Anketa skončí nejspíš po víkendu.
    IORETH
    IORETH --- ---

Jak rozdělit 85 000,- Kč

Instrukce:
    Zvolte všechny možnosti, které jsou pro vás OK.
    Pokud máte jednu výrazněji preferovanou variantu, doporučuji přidat i jednu možnost pod a nad vaší variantou.

102 hlasy od 61 respondentů
    • 24.6% / 15 hlasů
    • 14.8% / 9 hlasů
    • 27.9% / 17 hlasů
    • 54.1% / 33 hlasů
    • 26.2% / 16 hlasů
    • 9.8% / 6 hlasů
    • 9.8% / 6 hlasů
    IORETH
    IORETH --- ---
    Nechci rozhodovat sama, jak naložíme s "přebytkem" vybrané částky, protože je to docela dost peněz. Sledujte: :-)

Od minulého ohlášení výsledné vybrané částky se ještě několik lidí zapojilo metodou Dýško-only a vybraná suma se v mezičase zvýšila na 262 939,- Kč :-). Budu uvažovat 263 000,- Kč.
    Náklady už také známe poměrně přesně, v tuhle chvíli je zaplacené vše kromě nálepek a magnetů, kde se zatím smlouvá o ceně: cca 42 000,- Kč
    Čistý zisk je tedy 263 000 - 42 000 = 221 000,- Kč

V anketě o rozdělení peněz vyhrála možnost:
    "170 000,- pro Vláďu, zbytek (něco přes 30 000,- Kč) pro VozímDrony"

Anketa vznikala v době, kdy přislíbená částka mínus odhadované náklady činila cca 205 000,- Kč a dron měl státt 137 000,- Kč.
    Přiklepli jsme tedy dron Vláďovi a rozdělovali jsme tedy cca 68 000,- Kč, a to takto:
    - Vláďa: 170 000 - 137 000 = 33 000,- Kč
    - VozímDrony: 205 000 - 170 000 = 35 000,- Kč

Potřebujeme tedy dorozdělit 85 000,- Kč
    (úspora na dronu 27 000,- Kč + dodatečné navýšení vybrané částky 58 000,- Kč)

Udělám anketu otevřenou do chvíle, než budu znát přesnou cenu nálepek a magnetů, nebo do konce víkendu - podle to, co přijde později.
    IORETH
    IORETH --- ---
    BANKABANATA: Děkuji kolegovi za fyzické zařízení a za to, že reálně zvedl vybranou částku o skoro třicet tisíc :-)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    BANKABANATA: Nyxtypingbrigade, fuck yeah!
    BANKABANATA
    BANKABANATA --- ---
    Buďte zdrávi,
    hlásím, že se dílo podařilo a včera jsem vyzvednul DJI Mavic 3T + 3x záložní AKU. Díky poměrně výrazné slevě od prodejce a spolupráci s jedním ochotným offnyx známým jsme se dostali na koncovou cenu 110 000.
    Jsem domluvený s IRA_PALMOVKA, že jí v neděli dron předám k doručení Vláďově jednotce.
    Díky moc IORETH za to, že se opět chopila organizace i všem ostatním za příspěvky. Doufám, že dron na místě určení předvede nějakou parádu.

ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    at zije statistika, vetsina lidi chce poslat 200k+ Vladovi, zaroven vetsina lidi chce neco poslat na drony. Jestli je 216K zisk, tak to proste mezi ne nejak asi rozpocitame. Krome dronu Vladovi zbyde na nejaky care package: cinske polevky, jesenky a cigarety. A drony take neprijdou zkratka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam