• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    bohužel oba termíny hospody jsou pro mě komplikované - není někdo z Holešovic, kdo plánuje vyzvednout v hospodě? pak bych si převzal.. děkuji!
    IORETH
    IORETH --- ---
    FERNIE: Jsi velmi laskav, myslím, že poslat do Brna jeden souhrnný balíček bude OK :)
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    IORETH: Brnenska spojka teoreticky muze zajistit prepravu cca 30.6. jinak jsem ted bohuzel mimo :(
    IORETH
    IORETH --- ---
    GAISAKA: Brněnská spojka se tentokrát neúčastní, ale myslím, že centrální distribuce do Brna ještě může mít smysl - navrhuju tohle:
    - Kdo má zájem vyzvednout balíček u tebe, vyplní do dotazníku způsob doručení "Zásilkovna" a do výdejního místa napíše "Gaisaka".
    - Na konci týdne to uzavřeme
    - Poslala bych na tvou zásilkovnu všechny brněnské balíčky (poštovné neřeš)
    - Ty by ses potom domluvil na vlastní distribuci v místě
    IORETH
    IORETH --- ---

Změna DRUHÉHO termínu hospody

Omlouvám se, ale musím posunout druhou hospodu O DEN DŘÍVE, než byla původně plánovaná.
    Nový termín je příští týden, STŘEDA 25.6. od 19:00.

Omlouvám se všem, kterým se to nově nehodí.
    Pokud se vás to týká, napište prosím do pošty a domluvíme se individuálně.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Neplánuje se jak minule i distribuční hub pro východní provincie?
    Nabízím se, že bych jako takový mohl v Brně sloužit.
    Nicméně pokud už vše tímto směrem rozebráno, půjdu si pokorně napsat zásilkovnu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KLEMENT: jj, pro osobní vyzvednutí mimo hospodu se musíme domluvit
    KLEMENT
    KLEMENT --- ---
    Pro vyzvednuti v kanclu mám psát SZ? Preferoval bych jinak hospodu ale bohužel jsem v daně terminy busy. Dík
    IORETH
    IORETH --- ---
    ARNIWUP: ano :-)
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    IORETH: je to zitra 17.6., zeano?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Info o hospodě posláno. Kdo se přihlásil do hospody a info v poště nemá, dejte mi prosím vědět :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Připomínám zítřejší hospodu! :-)
    Kdo vyplnil dotazník, dostane během odpoledne koordináty konspirační schůzky.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Všechny balíčky pro zásilkovnu jsou teď podané a v emailu byste mohli mít informace, kde teď právě jsou.

Prosím všechny, co se ještě nevyjádřili, aby vyplnili dotazník co nejdřív - chtěla bych mít akci uzavřenou do prázdnin, páč potom na to nebudu mít čas.
    Jak chcete dostat ponožky
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXliplSZWKH9tHM_zAfCUsWWsUeH55sSeOf2PvioTEPclf4A/viewform?usp=header
    B3DA
    B3DA --- ---
    GEKONZPRAHY: sedim tu se slecnou, ktery jsi psal a nemyslim, ze jste se takhle dohodli.
    Adm je parta lidi, kteri se od zacatku invaze snazi pomahat, napr. prave jidlem za naklady. Ta podpora vychazi z presvedceni cele firmy, ale je bohuzel trochu omezena tim, ze se jedna o relativne malou operaci. To znamena, ze zaroven napr. aktualne trochu bojuji s vyrobni kapacitou a potreba uspokojovani standardnich objednavek se bije s moznosti venovat treba paletu jidla ukrajinskym hrdinum, ac by neco podobneho velice radi udelali..
    Ne proto, ze by to prineslo marketingove body, vetsina realizovane pomoci vubec nebyla medializovana. Ciste z podobneho principu, na zaklade ktereho pomahaji lide treba zde.

Proto mi prijde trochu nefer psat ze ti slibili par krabic, kdyz jsi v odpovedi koncem kvetna dostal jasnou informaci ze toto aktualni skladove zasoby neumoznuji.
    Prijde mi dulezite tohle zbytecne nezkreslovat.
    Myslim ze je supr, ze delas to co delas, stejne tak mi prijde ze to co delaji v adm a v ramci svych omezenych moznosti nabizi pro podporu naseho spolecneho zajmu, je skvele..
    Odpoved na svuj pondelni mail dostanes co nejdrive
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    B3DA: Adventure Menu mi před dvěma tejdnama slíbili že mi na mojí příští cestu pár krabic daj. V pondělí jsem jim psal kdy že se teda můžu zastavit, že už začínám pomalu balit, a ticho po pěšině... Takže jestli tě můžu poprosit do zprávy o nějaký cenový údaje, pokud se neozvou, nějakej kšeft uděláme :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    Tedka uz to asi neni relevantni, ale treba pro priste.. mam moznost pro tenhle ucel sehnat adventure menu, resp.
    pro ration za naklady. Kdyby se klukum hodilo normalni dobry jidlo, ktery si mohou ohrat nekde v akci..
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Není bavovna jako bavovna
    Bavovna – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Bavovna
    :-)
    Jinak moc děkuju všem za spolupráci, už mám nachystaný první balík, co chci klukům poslat ještě před odjezdem. Objednali si repelenty, impregnace, ořechy, sušené ovoce, Jerky, vitamíny a Kamzíka na klouby, čaje, kávu, čokolády, tabáky a příslušenství. K tomu jedou oblíbené Jeseníky, kofily, Mileny, margotky, nějaké konzervy s gulášem, instantní polévky a pytel Isostaru. Ještě chtěl Vláďa nějakou radost a jelikož je kluků 12, pojede tedy i 2x sixpack Plzně. Skoro všechno už mám, chybí mi jen impregnace a pivo :-)

Peníze ( nevím zatím jestli všechny) nejspíš odvezu v eurech na Ukrajinu. Část z toho pokryje ten vysněný vozík. Další část padne na údržbu Landroveru - ID TEAPACK nám domluvil na Ukrajině autoservis, kde už na auto čekají a jsou objednané všechny potřebné díly, takže DÍKY!! Co se zbytkem probereme pak s Vláďou v červenci osobně.
    B3DA
    B3DA --- ---
    PRAASHEK:
    SHARINGAN:
    C'mon :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: těch 13% polyamidu a 2% elastanu bude ta cedulka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: podle mě to znamená, že ten červený vnitřní lem je ze 100% bavlny, což může být i pravda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam