• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    IRA_PALMOVKA: ojoj, přeju rychlé uzdravení!
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Omlouvám se všem, kteří zatím nedostali fusky. Včera jsem lehla s pásovým oparem, jakmile mi bude lépe, ozvu se
    KEB
    KEB --- ---
    PRAASHEK: já jenom, že by to k tomu hrnku mohlo být pěkná sada. Mám zkušenosti jen s levnými a v zásadě v poho. Ale byl to jen nápad...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FURAN: nejlepší na světě je Coleman. Ale už je přestal vyrábět. Mám jednu asi patnáct let a je furt boží. Teplo taky drží neuvěřitelně.
    https://www.alza.cz/coleman-termoska-0-75l-d4848291.htm
    FURAN
    FURAN --- ---
    PRAASHEK: Termosky s logem firmy jsme dostali hned dvakrát, od výrobce Swiss Peak. Osobně kudy chodím doporučuji LOOP od Joseph Joseph. Mám dvě a nedokážu se od nich odtrhnout. Piju z nich doma i v práci a nosím na procházky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEB: levné termosky jsou na hovno a drahé si takhle asi pořizovat chtít nebudem
    PER2
    PER2 --- ---
    KEB: kdo ma pristup k laseru, tak tim termosku marknes behem par vterin a vcelku levne... jakykoliv motiv te napadne
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: btw když vybrousili logo na hrnek určitě by šlo i na termosku, ale to už by byla asi pálka a oser, bo je to velké...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: Za mě černá s logem na rukávech super :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    SNUPAK: mám představu spíš kvalitnějšího trika, co vydrží. Logo by mohlo být buď standardně na levé straně hrudníku, nebo na rukávu. Moje oblíbená trika, na které nechávám tisknout pro jinou akci, se dělají v široké paletě barev, takže i barva by mohla být volitelná. Zatím je problém cena, uvidím, kam se dostanu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: ty by mohly jít přidělat, pokud bude ten náš model dostupný.
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    IORETH: nějaký hustý tričko by bylo fajn. Mám jich od začátku války už asi 5 a všechna jsou už nadranc. Kurva:( Trvá to dlouho. Dobrý triko ocením.
    KEB
    KEB --- ---
    Kdyby byl ještě zájem o hrnky... 😉
    KEB
    KEB --- ---
    S herr práškem jsme řešili něco takového

Výroba odznaků
    https://www.zinako.cz/kategorie/odznaky.aspx
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //neplést s pravotočivými
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: mně by se líbily pravoúhelníkové patche
    IORETH
    IORETH --- ---
    Na podzim plánuju trička, ideálně tak, aby na Vánoce určitě byla u svých majitelů. Takže na konci září nebo na začátku října vykopnu nabídku.
    Pokud byste měli nějaký nápad, jak sortiment obohatit, pište.

Z minulých nerealizovaných ideí připomínám kšiltovky a někdo chtěl i plastové patche.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    PRAASHEK: hele to nevím, na to jsem se neptala. Jako manželka radši některý věci vědět nechci
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IRA_PALMOVKA: jen tak mimochodem - kolikrát už masky nasazovali (jednou/dvakrát-desetkrát-víckrát?) a jaké byly potenciální hrozby?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam