• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Objednávková tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iyVY_uQve6hsB_JuRq5BwNISPdw9gPWwvEX5Omsn0Jk/edit?usp=sharing

Jak objednat trička:
    - Projděte si web s popisem triček a zejména tabulku s velikostmi. Linky na weby s popisem jsou v hlavičce objednávkové tabulky. Máme středně kvalitní trička SOLS Imperial a superkvalitní trička TEE JAYS Interlock, oboje ve variantě pro pány i dámy. Linky na web s popisem jsou v hlavičce objednávkové tabulky.
    - Vyberte pro sebe vhodný model.
    - Pokud máte okrajovou velikost (XS, 4XL, 5XL), zkontrolujte, zda vámi vybraná barva existuje v dané velikosti.
    - Zadejte do tabulky - do příslušných sloupců - barvu, velikost a počet platný pro tuto kombinaci. Pokud od jednoho modelu chcete v jedné velikosti více barev, můžete je navolit v jednom řádku - vyberte z číselníku dvě barvy. Počet potom upravte tak, aby seděl s počtem barev.
    - Pokud chcete od jednoho modelu více barev a současně více velikostí (nebo jinou komplikovanou kombinaci), zadejte si v tabulce více řádků se svým nyx id. Výslednou sumu k zaplacení potom uvidíte ve všech svých řádcích.

Platba objednávek:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

QR kód:

rozbalit záhlaví
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    SPECZ: [OT]
    Veci co jsem uspesne pouzil jako otvirak:
    -skala
    -strom
    -patnik u cesty
    -sloup verejneho osvetleni
    -klika na dverich
    -rack v serverovne
    -stul
    -kleste
    -sroubovak
    -nuz
    -vidlicka
    -lzice

Upozornuju, ze jsem nikdy nebyl nejak velkej vochlasta a ze min. pulka z toho nebyly pivni lahve.
    [/OT]

Ja jsem spis pro ty uzitecnejsi veci, jako nuz, tricko, ponozky... ;-)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    FRK_R23: Když je žízeň, celej svět je jeden velkej otvírák :)

#kecy
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CELLINDRA: There is only one otvírák

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CELLINDRA: tyvole tak doteďka mi otvírák přišel jako nesmysl a ty sem přijdeš a úplně to narušíš :)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Lobbuju za otvírák, potřebujem víceméně furt a nikdy není po ruce. ;) Nožem se při otevírání piva zranili už dva moji příbuzní. :D
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    RSZ: Hezkej, ale podchlebová čepel = kratší než je třeba na ukrojení krajíce jedním tahem.
    Tím netvrdím, že nemá využití, jen prostě některé věci nezvládne.
    SPIKE411: Ten vroubek je na kabely (bužírku) a za tupa na hřebíčky. Z nouze dá špagátek.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    Ponozky: +1
    Tricka: +1
    KEB
    KEB --- ---
    Placky jsem schopen dodat i v malém množství. Náklady jsou v zásadě nula, akorát poštovné. 😉
    IORETH
    IORETH --- ---
    Zaujaly mě tyhle rukavice s úpravou pro dotykové displeje: https://www.europegift.eu/cs/dotykove-rukavice-fillap--seda---PP10804.2
    Chtěli byste něco takového?
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: K tomu CRKT je plastové pouzdro. K těm ostatním nevím, ale předpokoládám, že nějaké pouzdro je default.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Zatím to vypadá, že budeme mít:
    - Trička (prozatím to vypadá na jeden motiv, ale stále je možné přicházet s nápady a palečkovat ty, co už tu jsou)
    - 3d tištěný otvírák
    - Gravírovaný nůž
    - Ponožky NTB - ty jsou podle zájmu zatím hraniční

Placky, patche, nálepky a magnety spíš nebudou. Pokud byste je chtěli, tak za ně lobbujte :)
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: jsou k těm nožům pouzdra? To je IMHO docela důležitý faktor 😉
    IORETH
    IORETH --- ---
    Harmonogram:
    - Asap: Poptala jsem dodavatele triček, jakmile alespoň tři-čtyři odpoví, tak jednoho vyberu a zveřejním objednávkovou tabulku.
    - V Út 28.10. uzavřeme objednávky (tři týdny by na objednávání měly stačit)
    - Do 2.11. bychom měli znát náklady a tedy i výtěžek akce - na začátku listopadu bychom peníze vyplatili vybraným subjektům.
    - V průběhu listopadu (doufám, že spíš v té první půlce :-) ) se u mě sejdou vyrobené věci a spustíme doručovací fázi.

Chtěla bych akci uzavřít do Vánoc.
    IORETH
    IORETH --- ---

Jaké nože byste chtěli vidět v nabídce?

Instrukce:
    Zaškrtněte všechno, co by pro vás bylo OK. Vítězný nůž objednáme.

78 hlasy od 44 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    RSZ: Otevírák se mi líbí :-)
    RSZ: Na nože udělám anketu.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    WAMP_ELF: v zivote jsem nezapomnel/neztratil ani kudlu, ani srajtofli, ani telefon..
    ted jsem se asi proklel, co?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    D_B_M: Jo, jednu takovou jsem v batohu našel na letišti při bezpečnostní kontrole.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    D_B_M: a v 99% zapomeneš že ji tam vůbec máš. Zatímco například taková černá zimní čapka, tu například já ztratím každou zimu jednu..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SN0WCRASH: to jsem kdysi zkoušel a došel plyn, než došlo k otevření. S benzíňákem už to vypadalo nadějně, ale taky to jenom rozžhavilo láhev a nic.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    R4BB1T: pivo ide otvorit aj zapalovacom, ale o to tu nejde ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam