• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---
    Velikost loga si představuju cca šest cm, nic velkého.
    Lajkujte, pokud souhlasíte. Challengujte, pokud máte jiný silný názor (a případně lajkujte ten jiný silný názor).
    IORETH
    IORETH --- ---

Jakou chcete variantu loga?

Instrukce:
    Vyberte obě možnosti, pokud je vám to jedno.

51 hlasy od 41 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    Tak máme dvě varianty loga: jednobarevnou a dvoubarevnou. Přikládám vzorníky, jak by měly obě verze vypadat na tričkách různých barev.
    Barevné vypadá dobře na "zemitých" odstínech, jednobarevné na tmavších (není to čistě bílá, spíš velmi světle šedá).
    Sorry za plachtu, je záměrná :).

IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: OK, placky přidány :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Bude jen jeden motiv - naše logo na levé straně hrudníku.
    Teď dělám na dvoubarevné variantě k tisku, což jednak zlevní výrobu sítotiskové matrice a jednak to bude barevně ladit k širší paletě barev triček.
    Dám sem náhled, jak ho budu mít.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: a na těch trikách i bude nějaký motiv, nebo se dělá jenom taková burza barevných triček?
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: hlásím i placky, jestli někdo chce, nejsou problém vyrobit a poslat tip je k distribuci 🫡
    IORETH
    IORETH --- ---
    Pokračování zítra :-)
    IORETH
    IORETH --- ---

Placení

Můžete rovnou platit na účet uvedený v záhlaví, jako vždycky.
    Distribuci a poštovné zatím neřešíme.
    Nedějte si starosti, pokud si vybere tričko, rovnou ho zaplatíte a pak si vzpomenete, že potřebujete ještě jedno pro přítelkyni - prostě přidejte tričko do svého řádku a pošlete ještě jednu platbu. Pokud do platby napíšete správně svoje nyxí ID, můj poloautomat to zvládne.
    Taktéž si nedějejte swtarosti, pokud už budete mít zaplaceno a v nabídce se objeví nože - prostě si je přidáte do svého řádku a doplatíte, no problemo.

Zaplacené částky se v tabulce budou objevovat s mírným zpožděním - jsem celkem busy i mimo práci. Urgujte mě, pokud se vaše platba neobjeví v tabulce do dvou dnů.
    IORETH
    IORETH --- ---

Objednávky

Pokud budete mít víc triček jednoho typu, napište se do více řádků. Výslednou cenu uvidíte ve všech svých řádcích.
    Nějak jsem to testovala, ale pokud byste měli pocit, že to nefunguje dobře, dejte vědět :).

Pokud budete chtít více tričkek stejného typu a stejné velikosti ve více různých barvách, můžete všechny barvy naklikat v jednom řádku.
    Jen pak prosím do sloupce Počet dejte stejné číslo, jako je počet zvolených barev.
    Analogicky to funguje pro velikosti.

Objednávková tabulka: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iyVY_uQve6hsB_JuRq5BwNISPdw9gPWwvEX5Omsn0Jk/edit?usp=sharing
    IORETH
    IORETH --- ---
    Už nechci čekat na nepotvrzené věci, takže vykopávám už dnes. Ponožky a nože když tak přidáme.

Sortiment:

1.) Trika

Trička budeme mít ve dvou kvalitách:

SOLS Imperial
    Vyšší třída obyčejných triček, 190 g/m2, spousta barev k dispozici, velikostně od XS do 5XL
    - Pánská: https://www.europegift.eu/cs/imperial-men-tricko-190g--deep-blacks---PP31619.69
    - Dámská: https://www.europegift.eu/en/imperial-women-t-shirt-190g--bottle-greenm---PP31620.12
    Cena: 600,- Kč (pořizovací cena bude podle počtu objednaných kusů cca 160,- Kč, tj. 440,- Kč na dobrou věc)
    Mrkněte na ty stránky a pokud budete chtít nějakou neobvyklou velikost (pánské 4XL, 5XL), zkontrolujte, zda je pro vaši barvu dostupná. Vy největší velikosti se dělají jen v omezeném množství barev a jen v pánském provedení.
    Na stránkách je i velikostní tabulka.

TEE JAYS Interlock
    Super kvalitní, velmi pevná trička, 220 g/m2, velikosti od S do 3XL.
    Jistou nevýhodou je cca o dvěstěpadesát korun vyšší pořizovací cena, ale osobně do nich jdu, protože jich pár doma mám a jsou vážně skvělá :)
    - Pánská: https://europegift.alltextiles.eu/detail/47499
    - Dámská: https://europegift.alltextiles.eu/detail/78066
    Cena 850,- Kč (pořizovací cena cca 400,- Kč, tj. 450,- na dobrou věc)
    Opět se podívejte na stránky na velikostní tabulky a případnou dostupnost barev v okrajových velikostech.

2.) Otvíráky

3D tištěné otvíráky od kolegy ID RSZ
    Cena 250,- Kč, pořizovací cena bude pravděpodobně 0 nebo pár drobných.

3.) Samolepky "Nezapomeneme"

Akce organizovaná ID THOR_CALYSTERN, výtěžek půjde rovnou Gekonovi, bez hlasování zde. Já budu jen distribuovat.
    Takto nálepky vypadají
    Cena 50,- Kč, pořizovací cena cca 10,- Kč
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jak píše THOR_CALYSTERN, dohodli jsme se, že distrubuci jeho nálepek spojíme s distribucí našich věcí. Distribuce je strašná drbačka, ale přihození nálepek do balíčku už se ztratí. Výhoda pro vás je placení jen jednoho poštovného.

Takže:
    - Pokud budete chtít jen nálepky "Nezapomeneme", napište Thorovi rovnou do pošty.
    - Pokud budete chtít i něco "NTB", vyplňte počet nálepek normálně v tabulce.

Cena nálepek se nebude počítat do celkového výtěžku NTB, půjde zvlášť Gekonovi a Thorovi.
    O adresátovi výtěžku z naší akce budeme ještě debatovat a hlasovat :).
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    THOR_CALYSTERN: podkladu...
    Fuck autocorrect, vážně jo 😁
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Nálepka je laminovaná a velikosti necelé A6.
    Ořez kolem vnějšího obvodu = lehké odlepení od pokladů.

Přesný rozměr je:

9,8 x 13,3
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    THOR_CALYSTERN: ještě je 1 varianta.

Pokud už teď víte, že NTB merch nebudete objednávat a nechce se vám čekat na finalizace objednávku přes NTB tabulku (určitý časový rámec čekání), můžete mi napsat soukromou zprávu a mám ještě nějaký počet nálepek mimo NTB pool.

Podmínky ceny stejné, jen poslání bude individuálně a o něco dražší, dle dřív.
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Ahoj ve spolek.

Po dnešním rozhovoru se správkyní Ioreth a hlavně kvůli začlenění do objednávkového systému / tabulky a to zejména kvůli zlehčení logistiky a zmenšení nákladů na dopravu koncovým příjemcům, přidáváme po domluvě kolonku pro nálepky. Ta není závislá na hlasování, dle je začleněna automaticky.

Kdokoliv, kdo bude chtít nějaký NTB merch a k tomu přidat nějaké nálepky - ten výplní do tabulky i kolonku s počtem nálepek nebo ji nechá prázdnou.

Předpokládám, že půjde i varianta, kde si někdo objedná i jen samotné nálepky bez dalšího merchu.

Ioreth mě kdyžtak zkoriguje, pokud jsme se někde nepochopili :)

Co se týče ceny 1ks nálepky, ta je předem pevně daná 50,-/ks.
    Přičemž výtěžek z 1ks půjde 40,- id_GEKONZPRAHY na pomoc vojákům na frontovou linii na UA.

Pro tyto potřeby a auditko NTB vyhrazují aktuálně 300ks nálepek.

K odeslání budou posléze s ostatním NTB merchem (ušetří se poštovné s dvojím zasíláním).

BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    SPECZ: [OT]
    Veci co jsem uspesne pouzil jako otvirak:
    -skala
    -strom
    -patnik u cesty
    -sloup verejneho osvetleni
    -klika na dverich
    -rack v serverovne
    -stul
    -kleste
    -sroubovak
    -nuz
    -vidlicka
    -lzice

Upozornuju, ze jsem nikdy nebyl nejak velkej vochlasta a ze min. pulka z toho nebyly pivni lahve.
    [/OT]

Ja jsem spis pro ty uzitecnejsi veci, jako nuz, tricko, ponozky... ;-)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    FRK_R23: Když je žízeň, celej svět je jeden velkej otvírák :)

#kecy
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CELLINDRA: There is only one otvírák

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CELLINDRA: tyvole tak doteďka mi otvírák přišel jako nesmysl a ty sem přijdeš a úplně to narušíš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam