Shrnutí z vedlejšího klubu:
Jak akce funguje?
Tl;dr: Jako loni.
Harmonogram:- Do Út 28.10.: Objednávková fáze
- V Út 28.10. o půlnoci uzavřeme objednávky a spustíme anketu o tom, kdo dostane výtěžek.
- Do 2.11. bychom měli znát celkové náklady a tedy i výtěžek akce. Ukončíme anketu o obdarovaných subjektech.
- Jakmile v tomto budou známy celkové náklady, vyplatíme peníze vybraným subjektům.
- V průběhu listopadu se u mě sejdou vyrobené věci a spustíme doručovací fázi.
Během objednávkové fáze je možné diskutovat o tom, komu peníze pošleme. Nemusí to být jeden subjekt, většinou peníze dělíme více lidem/skupinám.
Jak se zapojit?1.) Objednejte si v tabulce (odkaz níže), jaké věci chcete
2.) Pošlete peníze na účet v záhlaví klubu
[Nyx typing brigade] (je tam i QR kód). Do poznámky dejte "Nyx_VašeNyxíIdečko"
3.) Pokud chcete, lobbujte, komu peníze poslat.
4.) Až začne distribuční fáze, vyplňte doručovací dotazník, který zvěřejním.
5.) PROFIT! :-)
Sortiment:[IORETH @ Nyx typing brigade]FAQ:1.)
Nic nechci, ale rád bych přispěl, jde to?Ano, v objednávkové tabulce je sloupec Dýško. Částka z dýška se celá přičítá k vybrané částce.
2.)
Rád bych přispěl zcela anonymně, jde to?Ano, budu o tom vědět jen já. Napiš mi do pošty, pošlu ti identifikátor, se kterým si založíš řádek v tabulce. Nebo mi jen napíšeš, co chceš a já řádek založím za tebe.
3.)
Na jaký účet to vlastně platím?Na můj osobní. Po diskuzích vedených před třemi lety jsme se rozhodli pro tento přístup, protože:
- Nikdo kromě mě nebude nikde vidět vaše osobní údaje a číslo vašeho účtu.
- Já žádné detaily nikomu neprozradím. Výjimkou jsou situace, kdy moje banka bude muset ze zákona poskytnout detaily mého účtu třeba policii, ale to je krajně nepravděpodobné :).