Ahoj, koncem ledna se chystám na Donbas a Záporoží. Povezu zdravotnickej materiál, dron DJI Air 3s, několik nosičů balistickejch plátů třídy IV (od benediktskejch mnichů lol) a taky do sklenic zavařený klasický český jídla, který klukům chyběj a na Ukrajině je nikdo pořádně neumí (nebo spíš nechce) uvařit. Pokud jsem u vás neupadl v absolutní nemilost, budu rád, když mi s tím opět pomůžete.
Dostal jsem seznam potřebnýho zdravotnickýho vybavení, něco už jsem sehnal nebo mi bylo přislíbeno, ale pořád toho dost chybí. Část léčiv je nesehnatelná, protože se jedná o kontrolovaný substance, ty nechme stranou.
Rád bych chlapcům přivezl 2-3 Leatherman Raptory (záchranářský nůžky), izraelský obvazy, hemostatický gázy a hlavně turnikety, těch neni nikdy dost.
Nově jezdim pod hlavičkou kluků z
Guerilla Medicine, kteří mi poskytnou nějakej základ zdravmatu, nicméně výše uvedený věci budu muset nakoupit. Maj svejch starostí nad hlavu, zabývaj se konceptem přenosný dialýzy a crush syndromu, což je něco co na Ukrajině nikdo moc nezná a neví jak s tim pracovat.
Co mám už teď zcela pokryto, tak to jsou infuzní sety, 100ml fýzáky, kanyly všech barev, motýlky a stříkačky. Dále volně prodejný léky na bolest, chřipku a nachlazení, dvoje skládací nosítka, několik glukometrů, tonometr a měkký dlahy (hliníkový, tvarovací)
Pokud budete chtít přispět, můžete buď klasicky na můj bankovní účet nebo Revolut, pokud byste si to chtěli dát do daní, pošlete to na účet Guerilla Medicine - 2502611492/2010. Potvrzení o platbě zašlete na info@guerrillamedicine.eu, obratem obdržíte potvrzení o daru.
Děkuju všem, co mi pomáhají pomáhat