• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    CUKI
    CUKI --- ---
    IORETH: Omlouvám se, netušil jsem, že si objednali vyloženě Ecoflow, pak je to bez debat a omlouvám se za zbytečné komentáře k tomuto tématu.

Ale to, že tu vznikne skupina, točící se kolem člověka, který blije takové hovna je za mě špatně. Dodává mu to falešný pocit morálního opodstatnění jeho zvrácených činů. A začnou mu pomáhat a vyzdvihovat ho lidé, kteří to o něm nevěděli, tak to zbytečně celou původně dobrou snahu shazuje. Ostatně takto přesně začínali všichni velcí diktátoři a zvrácené figurky jako byl Hitler, Stalin, Putin,... Niko z nich nezačal tím že začal vraždit lidi, ale naopak byl pro svůj národ přínos.

Tím nechci říct že by GEGONZPRAHY měl takové ambice. Ale měřítko bezpředmětné. Je to špatně!

A ano. Prapor Azov dělal stejně hrozné věci na civilním obyvatelstvu jako stejně nacisticky postižené jednotky protivníka.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Prosím o zmírnění vášní. Předpokládám - a doufám, že důvodně - že všichni, co to tu čtou, mají v podstatě stejný zájem, a to je pomoct Ukrajině v jejím boji za svobodu. Názory na formu a konkrétní obsah pomoci se můžou lišit. Tady spíš hledejme to shodu :).

Cukiho vstupy můžou být pro někoho praktické, takže je tu nechám.
    Cuki, tebe prosím o respektování toho, že převážně dodáváme přesně ty věci, o které si vojáci (a spol.) řeknou. Předpokládáme, že vědí, co a proč chtějí a mají pro to důvody. Rady a tipy jsou fajn, ale nevnucujeme je nevyžádaně.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Ffuuu, lidi, co vám jebe?
    Nechcete si to jít řešit do pošty?
    CUKI
    CUKI --- ---
    TROX23: V pořádku, ale pak to napiš tak aby to dávalo smysl jinak to nebude pravda a děláš ze mě lháře. A to se mi nelíbí. Jo to Maroko platí, ale nenutím tě tomu věřit, je mi to u ....

Ale Taky o tobě mohu stejným způsobem napsat že srkáš na noc hlavu do záchodu. Protože jsi tam určitě byl, a hlavu jsi měl pod vodou určitě taky. Co na tom že to nebylo zároveň. :-D

Jinak ano nic o tobě nevím a ani nechci vědět.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    CUKI: Hej Cuki, ty jsi členem NTB?
    TROX23
    TROX23 --- ---
    CUKI: No kdyby si mě znal tak bys věděl že u mě zasedne nesněží. Dohledávat to nebudu protože melduješ úplně všude kam člověk vleze. Poradí tvejch zážitku sem vystřelil od oka pro představu, ale úplně sem vypustil jak te naháněl v Maroku typek jentak na ulici aby ti nahramroval listaky. To promin. To sem nechtěl.
    Sme tu dost ot tak ze uz na tebe nebudu dal reagovat. Jak se říká; nekrmit!
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAR_TINA: Samé lepší, taky prosím odkaz, rád se zasměju. Nebo taky nemáš?
    CUKI
    CUKI --- ---
    TROX23: Já bych právě rád když už na někoho útočíš, tak aby jsi sepředvedl. Ve slušné společnosti se to tak dělá.

Jinak nevím že bych byl stavitel dodávek, to jsem nikomu nikdy nenabízel. Jak jsem politicky orientovaný ti může bejt šumák. V jednu sezónu (pokud je to jedem rok a ne nějaký úsek tvého nonsop rauše) Jsem nikdy zároveň na Krymu v Portugalsku a Ve Skandinávii nebyl. Kde jsem zapadl v Čechách ve sněhu po tom co jsem se vrátil ze Skandinávie? Tam jsem byl (někdy Červnu, Červenci a Srpnu tuším. To v Čechách moc nesněží, ale otázka jestli nesněžilo u tebe? :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TROX23: ještě závodil na kole a v tréninku denně najezdil víc hodin než má den.
    TROX23
    TROX23 --- ---
    CUKI: Nejlepší dobrota jsou tvoje příspěvky. ;) Dohledávat to už nebudu. Kazdej si tě může vyfiltrovat sám. Asi mi nestojíš o další diskuzi. Možná se mi teď ozve tvoje alterego, kterej bude říkat jak si skvelej stavitel. Nevim, dal.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Cuki někdy na něco nějak přispěl nebo ne? Proč to tu spamuje?
    CUKI
    CUKI --- ---
    TROX23: Prosim? Ty jsi si dal nějakou dobrotu,viď?
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    AXTHEB: Víš co? Mě to je tak nějak u píče, bezpráví řeším na ulici ne na internetu, od toho jsou tu jiný. NTB stojí na naprostým pelmelu lidí a jeden z nich je i gekon, ikdyž jsme ho "vyloučili" ale upírat mu zásluhy protože něco někde píše já osobně nehodlám a ani tomu nebudu přihlížet. Obzvlášť od někoho jako je Cuki. Takhle jednoduchý to je.
    TROX23
    TROX23 --- ---
    Reporter, jehož reportáže svět neviděl. Stavitel obytek, který svět neviděl. Politicky velmi ale velmi dobře orientovaný. Za sezonu stihne Portugalsko, Krym i scsndinavii aby o pár dní pozdejc psal jak zapad někde ve sněhu v český vesnici. Osvícený člověk tenhle Cuki, to se musí nechat.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    CUKI: Hele, moji pra pra pra přišli že Záporoží do Československa, aby potom v Polsku vyletěli komínem..
    Mám německý příjmení..
    Je to KURVA osobní..

//Untermensch out
    CUKI
    CUKI --- ---
    D_B_M: Hele v pohodě, mi dva se nemusíme, to asi není žádné tajemství, že máme na svět dost rozdílné pohledy, ale po pravdě, jak si představuješ, že to dopadne?

Byl takový (ne)jeden stát, který si říkal přesně co ty a jak to dopadlo. Doplnili si svůj slovník o jedno další slovíčko, které vyjadřuje synonymum největšího zrádce. Nechat za dobrou věc, bojovat špatné lidi se z dlouhodobého hlediska nevyplácí. Už teď toho má ta země dost naložíno.

Jedna z mých cest vedla přes Mariupol, který při ofenzívě dobyl prapor Azov. Popradě bych nechtěl, aby takový lidé tvořili v budoucnu politiku země ve které žiju. A jejich pozdější naprosto bez debat záslužný čin při obléhání sléváren, nechci vůbec nijak poškodit. Ale to enemy of my enemy je velmi nebezpečné. Ostatně Rusové nás taky osvobodili, že jo. Že jo?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    WAMP_ELF: Myslíš toho týpka, co psal na facebooku holce ať se nedojímá osudem nějakého dítěte, protože není bílé, takže je to vlastně opice a ať radši ukáže kozy? Vážně máš potřebu ho bránit?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    WAMP_ELF: hele, me by gekon asi z prvni oznacil za untermensch, ale mame stejnej cil..

enemy of my enemy praveze plati..
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    CUKI: Gekona si neber do huby ty pravdoserskej kutile. Běž už konečně do píče.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    CUKI: diky..to mi asi staci..

lehke sorry, trochu jsem to prepiskl..
    CUKI
    CUKI --- ---
    D_B_M: Koukni se co tu blil za moudra GEKONZPRAHY. To je ten na kterého tu lidi posílají peníze, aby jsi si udělal lepší představu. Prostě enemy of my enemy nemusí být nejlepší volba, ostatně už jsme si to s Ruskem nedávno zkusili :-)

D_B_M: Co jsem udělal já není důležité. Ale když už tak čekáš, tak jsem tam na počátku války 4x byl jako reportér (včetně Krymu) a snažil jsem se přinést pravdivé informace z míst, kam se ostatní nedostali. Snažil jsem se varovat před tím co přijde. Jestli je to málo nebo moc neumím posoudit, dneska už tam nejezdím, mám rodinu a nemůžu si dovolit se vrátit a být měsíc upoután na lůžku. Stálo mě to dost sil a zdraví. Nicméně nic proti tomu co tam ti lidí okusí den co den. Jedna věc je tam jen na 3 týdny a pak se zase mít kam vrátit. Druhá tam žít, mít tam rodinu, své děti, přátelé,..

Finančně tam nic pravidelně nepřezpívám, pokud na něco, tak co mi dává nejlepší smysl. Poslední dva své honoráře jsem proměnil za lékařský materiál po expiraci, protože bylo důležité množství, kterého byl v té době akutní nedostatek. Prostě jedna věc je přispět druhá věc je ty peníze využít co nejsmysluplněji. Což je na extrémně zkorumpované UA bohužel často dost problém.

Jo a ještě jedna taková o ty klasické panely tam je stále zájem, i mnohem dál od fronty. Ten týpek co jsem mu předával 2 boxy různých regulátorů a součástek Scháněl hlavně ty. Dost často se tam skupují použité panely a nebo z nějaké nerealizované zakázky. Protože důležité je toho sehnat co nejvíc za co nejmíň a ne se fotit s logem hipster značky. A panely jsou potřeba i hodně daleko od fronty, protože UA teď trpí velkým nedostatkem EE a zoufalou rozvodnou sítí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam