• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jo jasně, třeba by mohli všem nákladním autům udělat místa na dočasný parkování a vyložení nákladu a oni pak nebudou parkovat na chodníku :D

awwwwwwwww sweet sumer child... :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SAMOUT: Teď je tam cyklopruh s návazností ve směru Florenc, v opačném směru zatím pouze vyznačená cyklotrasa, nicméně je vidět, že nejezdíš na kole, protože tak jak je to teď nemusíš na kole měnit směr, což je docela důležitý.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ONDRAT: Kdezto ted je tam cyklopruh bez navaznosti, fakt velkej rozdil.

FRK_R23: Slo to tam udelat tak, aby se vyhovelo vsem, uplne bez problemu. Dva kokoti touto moznosti pohrdli.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SAMOUT: Jakej naschvál autům? Vždyť jsou všude a mají největší podporu, oddělenou cyklostezku bez návaznosti budovat můžeš, ale bude to pořád cyklostezka bez návaznosti.

GIOMIKY: Aniž bych chtěl rozjíždět jakejkoliv flejm, tak zlatá špička a fasádní lamely jsou jedinej prvek co stojí za pozornost a vykazuje nějakou hodnotu na jinak vcelku generické kancelářské budově.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: Že ta ulice je na piču udělaná bude asi jediná věc, na které se shodnem.

Ale tahle ukňouraná póza o nebohých řídíčích, kteří jsou chudinky nuceni parkovat v cyklopruhu je fakt hyper infantilní.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    SAMOUT: Moznosti jako zaparkovat v garazich nebo na mistech pro zasobovani samozrejme maj. Že si vybiraj moznost bejt za arogantní čuráky, za to nemuze nikdo jinej nez oni sami.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    SAMOUT: pokud vím, ta budova má poměrně hodně podzemního parkování, akorát jsou řídiči líní tam zajíždět nebo to platit.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FRK_R23: Pokud neni jina moznost? Je tam hafo mista na dostatecne siroky vyvyseny chodnik, oddelenej cyklopruh na urovni ulice, zeleny pas, podelny parkovani, a prubezny pruh, to samy pro oba smery. Ale Scheinherr s Hribem projevili intelekt petiletyho spratka z piskoviste, a udelali to jak to udelali jenom ridicum naschval, cimz nedali jinou moznost nez tvuj obrazek nize.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    FRK_R23: Řeknu ti tenhle zkroucenej oceloid dost vylepšil výhled na staromák, v průčelí se leskne ten betonovoej skvost. Jako vejce k vejci do stověžaté.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: Nedílnou součástí je parkování v cyklopruhu? Ty žiješ v hodně pokřiveném světě.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: ten placek vpravo byl ve stredu celej oplocenej a staveli tam nejaky podium, apararuru, svetla atd a cely se to muselo dost vopruzne obchazet..

stali jsme tam s Jolankou a par zbytecne_moc_kolem jdoucich se ptalo, co se to tam jako chysta. Tak jsem jim rikal, ze za chvili bude zpivat Babis a pomahal jim tak se s tim vopruzem vyrovnat pomoci humoru, byl to celkem sukces:))) Gdě domov múj jsme se nastesti nedockali:)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FRK_R23: Neunika, to je nedilna soucast toho co jsem napsal.

BESH: Pritom by tam bylo mrte mista na oddelenou cyklostezku. ALe my rekli NE!, je treba udelat autum naschval, protoze muzem. Tak to holt dopadlo jak muselo.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    My děti z Masaryk Stazion

BESH
    BESH --- ---
    SAMOUT: Ve skutecnosti namalovali "cykloinfrastrukturu" a svete div se, je z toho zase parkovani.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: Očividně ti uniká pointa. A to je ta řada aut v cyklopruhu. Ale klidně se ptej dál.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FRK_R23: Postavili velkej barak, mesto si k tomu vymohlo dramaticky snizeni dopravni prostupnosti prilehly ulice, a, svete div se, ono se to tam zacpava. Chm chm, kdo by to byl rekl...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Penta Street, každý den
    ALESH
    ALESH --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    VANEK: Ted kdyz jsem si to nasel na mape, tak bych mohl rici, ze jsem predtim proste ignoroval Argentinskou. Akorat ja jsem pri tom mem pocitu jel proste ve smeru Hlavkova mostu a skoncil v miste, kde se Bubenska zuzuje na obycejnou obousmernou ulici mezi domy, tam jsem "ztratil magistralu" :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NJAL: FYI severně za Hlávkovým mostem furt pokračuje 4proudová komunikace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam