• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: dyatlov taky popíral grafit, nebuď tak přísnej more
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Nevím tyvole, asi bych aspoň zavolal sanitku nebo tak něco.... :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: to ti hlava prostě nezpracuje, kor když máš dvojku v žíle a dva xanaxy k tomu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Kromě toho že ta kára musela jet dost rychle, tak mě fascinuje ten frajer s igelitkou v pozadí co prostě odejde... wtf?:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: z běžícího muže ležícím mužem během vteřiny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZBYNEK: ale prosimte
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PALEONTOLOG: Kdyby tam ta estakáda stála už 30 let, tak by to dopadlo lépe...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NJAL: tak na to, ze mela drahanskym udolim vest estakada, to dopadlo dobre.
    NJAL
    NJAL --- ---
    PALEONTOLOG: Most pres Vltavu je tam potreba. Clovek se musi strachat z Prahy zapad budto az do Troje (coz Blanka ponekud zjednodusila), nebo do Kralup nad Vltavou, aby se dostal pres reku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: clovek uz si nemuze ani ulevit
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Typ převodovky nebo model auta nebyl uplně pointou mého postu, ale díky za info :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NJAL:no most pres vltavu, to budou mit ti dole radost. ale zas zusrane drahansky udoli, tak aspon neco

FRK_R23: jel jsem 4h ve fabii pres strahov, v kolone. regulerne jsem mel pocot, ze mi z te zkurvene fabky upadne koleno. konstrultem mel jen jedno tvrdy pero a musel ho dat na spojlu, curak. s automatem je mi uz celkem jedno, kolik jedu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    To je ale hezky zrekonstruovaná ulice, k nepoznání od předchozího stavu. Gratulujeme.

NJAL
    NJAL --- ---
    Hajelula!

26 miliard Kč, 4 kilometry tunelů. Pražský okruh získal klíčové razítko, podle úřadu převáží přínosy nad zápory - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/prvni-dulezite-razitko-pro-prazsky-okruh-pres-vltavu-stavba-za-26-miliard-ma-i-pres-stovky-pripominek-souhlas-ministerstva-218965/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SAMOUT: neboj, to natrénuješ, žádnej učenej z nebe nespadnul
    NJAL
    NJAL --- ---
    FRK_R23: Ne, jenom se mi plynovy pedal zda neprilis citlivy na presnejsi udrzovani rychlosti na 1,2 stupni, a na trojku si to podtacet nebudu... Jako jo, tempomat mi to udrzi, a take ho na nejakych tricitkach, co mam obcas v ceste, pouzivam, pokud neni velky provoz. Ale je to vopruz.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NJAL: Máš Fabii 1.1 mpi nebo co?
    NJAL
    NJAL --- ---
    FRK_R23: Asize nam to s benzinem "netahne vocpoda".
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsem tu vole jedinej, kdo umí řídit? Moje dieselová Boženka jezdí 30 totálně na pohodu. Co máte tyvole za auta a jak to kurva řídíte?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OMNIHASH: Pokud jedes 30, tak jsi ve stadiu rozjizdeni se prakticky furt. Zkousel jsem to, a moje auto toci v 50 na 4 min, nez ve 30 na 2 ci 3.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam