• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Prave. Vlaky stoji, auta jedou.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAKROUSEK: jakoze zase nejakej ridic najel do vlakovejch koleji a zpusobil nehodu? posledně se nastesti nuc nestalo...

V Horních Měcholupech sjelo auto do kolejiště, koridor na Benešov stál - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/nehoda-auto-koleje-zeleznice-provoz-zastaven-horni-mecholupy.A240412_123903_praha-zpravy_vich
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Proste je lepsi jezdit autem.

V Praze se srazil vlak s lokomotivou. Až 15 zraněných, vyhlášený je traumaplán - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/srazka-vlaku-praha.A240918_075734_praha-zpravy_ijan
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SAMOUT: to je argumentace věry pohlové. výstavba bude mít za následek staveniště, zrušení podchodu, kde vzniknout zastávky, neznamená, že budou děti riskovat život běháním po dálnici. to spojení s prahou6 nechápu vůbec. máš to v územním plánu kdo ví jak dlouho, tak s tím hádám souvisí i ceny místních nemovitostí.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SAMOUT: Navic trolejbus by mel tu obrovskou vyhodu, ze by s nim, zcela na rozdil od nesmyslny tramvaje, sly obslouzit i odlehlejsi casti Bohnic a Cimice. Koleje se tam nevejdou, troleje ano. Byt ztrata 152 by byla otravna, sacuju, ze az na Ceskomoravskou by troleje nevedly.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BEEBLEBROX: Ty pripominky jsou zcela relevantni, vecny a spravny. Stejne tak navrh na pouziti trolejbusu. S letakem nelze nez bezvyhradne souhlasit (snad jen nevim co s tim podchodem, proc by se mel rusit, to je jedina podivnost). Tahle trat je jen aktivisticky tlaceni neceho, co v miste nikdo nechce, v tom se obyvatele Bohnic a Troji celkem plosne shodnou..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Koukáš dobře
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Z jiného soudku - Bohnice, to je místo s nezvyklou koncentrací kreténů…. Přijdeš s tím, že nahradíš naftový hlučný autobusy bezemisní tramvají a oni proti tomu budou bojovat, protože by mohly jezdit dodávky do OC Krakov (!) pomaleji.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Koukám špatně, nebo je tam fakt datum únor 2022?
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    FRK_R23: Imho typek vytahne predpokladam mobil z kapsy a klika do nej, je to tam videt.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: hele ale tohle jsem zažil, když jsem se vracel z nějaký kalby. auto smetlo frajera na přechodu, ten zůstal ležet na zemi, auto odjelo pryč a já stál 50m opodál úplně našrot neschpnej pohybu. dilema jsem vyřešil tak, že už je nejspíš stejně mrtvej a šel chrápat
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Not great, not terrible .]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: dyatlov taky popíral grafit, nebuď tak přísnej more
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Nevím tyvole, asi bych aspoň zavolal sanitku nebo tak něco.... :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: to ti hlava prostě nezpracuje, kor když máš dvojku v žíle a dva xanaxy k tomu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Kromě toho že ta kára musela jet dost rychle, tak mě fascinuje ten frajer s igelitkou v pozadí co prostě odejde... wtf?:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: z běžícího muže ležícím mužem během vteřiny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZBYNEK: ale prosimte
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PALEONTOLOG: Kdyby tam ta estakáda stála už 30 let, tak by to dopadlo lépe...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NJAL: tak na to, ze mela drahanskym udolim vest estakada, to dopadlo dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam