DANYSEK: Se přiznám, že mi trochu vadí tahle představa změny a přístupu, že by bylo nerozumné něco uspěchat, dokud není vše vyřešené dopředu a tak. A že by bylo dobrý nejdřív vyřešit kapacitu metra, dostavět okruh, postavit všude na okrajích p+r a proto, že je nikdo nebude používat, je ideálně postavit znovu i v centru, třeba pod Vltavou. A do tý doby to jakoby není to ideální řešené, takže se nedá nic dělat.
A já souhlasím s tím, že dost těch věcí by se hodilo, ale za každým člověkem, co mi tvrdí, že se nedá nic dělat, když je před muzeem dálnice, vidím spíš strašnej alibismus než snahu s tím teda něco dělat. Hledání ideálního řešení je fajn, když děláš pořádek ve sklepě, ale dopravní koncepci můžeš budovat a řešit postupně. Jinak je to prostě akorát spokojenost, drží se současný stav a bordel se odsouvá do budoucna, respektive na "někdy, až se stane něco", což se ale nestane takhle z čistýho nebe. Hm, možná se s auty něco pohne v roce 2165, až se splní všechny přípravy na takhle velkou změnu, do tý doby je vše zbytečný.
Vnímám v tom nějakou naivitu ve společenský změně - jako by se věci měly dít skokově, všechno připravíš, pak to lidem vysvětlíš, pak to nahned začnou dělat (/nedělat). Což úplně nefunguje.