• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DANYSEK: Zase by to bylo super, mit linku metra se dvema stanicema, to bychom byli v Guinessove knize rekordu!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: no hlavne se stavi pomalejc, nez by bylo zadouci... pomaly je to uz dlouho, ale od dokonceni V.A se to... prakticky na par let uplne zaseklo. A sice se jede mohutne PR o tom, jak se na Dcku "dari" - ale v realu i tam to nabira zpozdeni. Prvni dve stanice fajn a borci pod zemi odvadej skvelou praci... ale ty samotny nezprovoznej. A dalsi pokracovani i smerem od centra je furt tak trochu v mlze. To je jedna z veci... a ta druha, ze neni moc dlouhodobejch vizi... x-krat i zde reseno, ze v mnohem proste zijeme v hranicich "stare" Prahy a presne tyhle prdele na hranici Prahy se az tak moc neresi - ani koncepcne, na papire.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Focus je ted jinde, ale reseni by to bylo, protoze dnesni situaci jen tak neco nezmeni.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: jako ano, smer to ma "spravnej".... podkopat PVA, mozna trosku vic zahloubit... ale asi se toho nedozijem.

ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Snad by prece nebyl takovej problem dve stanice (klidne povrchovy) pridat, dneska je ta aglomerace (letnany, kbely, cakovice) uz na to velka dost.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    GHOSTDOGG: To jsem si vedom, ale holt nemel jsem tu cest v tu kritickou hodinu.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GHOSTDOGG: takova vize kdysi byla... jen teda zas minuli Prosek :D

GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    CHOBOT: Zrovna Letnany jsou ale uplne padly na hlavu. Misto toho, aby to metro bylo uprostred v zastavbe, tak je uprostred pole. Dojizdel jsem tam a socka mi zabrala 55 minut vs skutr 14. To je neco asi hodne spatne.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: tam je hlavne epicky, jak lidi nekoukaj na znacky... resp. maj tam kyble varovani, ze tam nemaj jet... a stejne se tam snazej procpat :) A neprekvapive se vraci.
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    ONDRAT: Oni se ty lidi kupodivu v letnanech sypou z autobusu a jdou rovnou pod zem.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    CHOBOT: Jako chapu, ale stejne, kazdy rano hodina v tahu, to by se mi moc nelibilo.

DANYSEK: Uplne se stydim rict, ze jsem nejak vytesnil ze je i druhy koncert vcera a ja jel zrovna do toho Tesca, kdybych tam cekal v aute tak vyjizdim ven tak 2/3hodiny, ja teda vyndal kolo z kufru a byl doma za tech 12min (cesta dolu)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ONDRAT: moje anecdotal evidence od několika kolegů a kamarádů z letňan a okolí je taková, že jezdit bus+metro+tram "zabere moc času", takže raději trčí každej den 2x v zácpě. Že to trvá dýl než tim mhd jim zjevně nevadí.

O kole sice všichni pořád mluvěj, ale ještě ho z tý garáže nikdy nikdo nevytáhl.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: no jo, kombinace tranzitu vdaka chybejici D0 a dojizdejicich za praci/nakupy ze sirokeho okoli udela holt sve. Vlak z toho smeru je spis turisticka atrakce.... jednokolejka, casto jeste s "retro" vozitky a tratovejma rychlostma 70-100km/h zadna hitparada take neni.
    ONDRAT: ale dostat se k nemu... mimochodem ted s Imagine Dragons v Letnanech kolega teda radsi tim vlakem domu jel vlakem oklikou pres ty Cakovice. Sice delsi, ale ve finale za dany dzungle v okoli vlastne rychlejsi.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FRK_R23: Letnany maji metro, ale na to jaky bych tam cekal rano provoz, jsem tam skoro nikoho nevidel, ale vazne tezko rict, ze sidlaku je to daleko.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ONDRAT: Moc nechápu souvislost mezi "žitím" u metra a armádou lidech v autech, ale dobře.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Sileny, to se fakt zacpe uplne vsechno, nevedel jsem, ze to je az takhle ostry.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FRK_R23: No, u metra to moc nezilo, ale tezko rict.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: tam to umi byt peklo i v sobotu dopoledne :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ONDRAT: To skoro vypadá, jako kdyby každej jel autem, co?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DANYSEK: Ajo, to jsem pitomec, dikec!
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Tak jsem nedobrovolne okusil denni chlebicek periferniho lidu a vyjel jsem autem od OC Letnany v 7:45, abych dojel na Palmovku v 8:30, slusny dopravni peklo ze severu, na kole to jezdim kolem 15min.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam