• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: a kdeze maji bezudrzbove metro, ty dopravni pseudo-experte? ;-)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    BESH: Jo, no. Akorát pro Samouta je to argument pro nadávání na mraky
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    QZUZKA: Proc vymenovat eskalatory, stavet vytahy, kdyz muzou mene pohyblivi jezdit autem?
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    BESH: tak Praha je jediné město v ČR, kde každou chvíli zavřou stanici metra aby v ní postavili výtah, nebo dokonce kus trati, aby opravili koleje. Žádné jiné české město těmito neduhy netrpí.
    (ironie)
    BESH
    BESH --- ---
    ADAMIRA: Aha, ok, tak to mi nejak uniklo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BESH: yep, to jsem si taky vždycky myslel, ale prej je to součástí nějaký kampaně, tak asi ne...
    BESH
    BESH --- ---
    ADAMIRA: Kazda infrastruktura ale preci vyzaduje jednou za cas udrzbu, ne? Ozbvlast u metra v mostni konstrukci 40m nad obydlenou oblasti bych ji docela ocenil.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BESH: tak lidi si tu stěžujou že je na tejden zavřený metro, tak přece musí existovat nějaká bezúdržbová alternativa, jinak by to bylo jak stěžovat si že je zataženo :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BESH: (rika se tomu blabol)
    BESH
    BESH --- ---
    ADAMIRA: A "bezudrzbovy" MHD je zase co za Muskuv vlhkej sen?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: to je už ale spíš do auditka "Doprava ve středočeském kraji" :)

No to je hodně debilní trasa která je hodně závislá na metru, doufám že si Hřib a ty ostatní jak shchválně sabotujou dopravu v praze protože to maj v krvi vezmou příklad z jiných měst, kde jak už jsem psal, mají metro bezúdržbové
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADAMIRA: Bohnice -> kancly u metra Chodov.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: a odkud kam jela?

" So much for nejlepsi MHD na svete." - jj, dokud to nebude bezúdržbový tak porad nahovno! :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: chodit se ma ucelne a ne pro radost
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HAR4NT: Aby mi ho pred obchodem nekdo ukrad, tak urcite. Navic tech par set metu se rad projdu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: na kole se uplne bezne jezdi i pro rohliky
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SAMOUT: Ty jezdis na kole pro zabavu.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HAR4NT: Ja jezdim na kole rad a hodne, i tomu prizpusobuju dovolenou, akorat nejezdim po meste, pac me to tam nebavi, na kole se jezdi pro zabavu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SAMOUT: V tom pripade se obrat na soudy, v pripade cyklistu na chodniku na policii.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SAMOUT: Ne, ty nechapes, ze kolo je uplne normalni dopravni prostredek do mesta, tak jak ho pouzivaji kazdodenni cyklisti v Praze, tak ho muzes pouzivat i ty nebo tvoje zena, pokud nechcete, nikdo vas prece nenuti. Ale netvrd, ze to nejde, kdyz to uplne normalne povetsinou jde.

Havkovani svetru neni preprava, ale to urcite vis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam