• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ale to jenom proto, ze tu moc nemas. Jakmile bys ji mel, zakazal bys.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: urazilo, protoze jezdim na kolobezce, coz mi prijde s kolem zcela srovnatelne (ale samozrejme od slovickariciho mongola ocekavam, ze se bude dal vykrucovat).
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PALEONTOLOG: To byl vtip, myslel jsem ze jasnej. Ja jsem pozitivni a inklusivni cyklista, ktery ma rad i jine druhy dopravy a nikomu skutecne v nicem nebranim a nikomu nediktuju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRAT: tak jestli je tohle vazne minenej prispevek, asi je, tak je diskuze s tebou zcela zbytecna. mozna jako exkurze do cyklofasistovy hlavi dobri, ale twlnoho empatie pro potrebg lidi v tobe teda neni. hyperkorektnim vyjadrovanim to teda nezamlzis.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Tebe urazilo, ze jsem napsal, ze nejezdis do prace na kole?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: znovu opakuji, ze ty me svymi vyroky urazis taky... ale co, tobe je to jedno, ty jen brecis kdyz ti to nekdo vrati :-)
    ONDRAT: nenapsal, resp. sis to zase ucelove vytrhnul z kontextu - kdy si vytrhnes A, ale nereknes B.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ale vzdyt sam jsi napsal, ze na kole nejezdis, tak v cem je problem?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Vnimam a nemam problem a kritikou, mam problem s urazenim z tvoji strany.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ty sam nechces (odmitas) vnimat to, jak tve vyroky vnimaji druzi a ocekavas, ze druzi budou resit tvoje pocity? :-) Me nezajimaji stejne, jako tebe nezajimaji ty me v situaci, kdy me tu bez jakehokoliv dukazu a znalosti obvinujes z neceho, o cem vis prd.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Prosil jsem bez urazek - nejde to, skoda. Fabuluj si dal.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ja ti to prokazal nize, to jen ty svoje chovani popiras.Nevidis si do vlastni huby :-) A vlastne i odmitas pripustit fakt, ze slepice Lnenickova, toho casu clenka vyboru pro dopravu a soucasne NIMBystka branici vystavbe severozapadni casti prazskeho okruhu. Aneb ona je soucasti problemu jmenem magistrala. A nevyresis to tim, ze tam namalujes cyklopruh... ten nadchne mozna cykloposuka jako ty. Ale je vtipny, ze se sam navazis do aut v Praze, mas plnou hubu kecu o tom, jak jsou lepsi alternativy - ale pak si postezujes, ze ti od Sparty odtahnou tvoje tyden na ulici prekazejici auticko... :D Ja te prokouk, ty jses proste jen obycejny sobec, co mysli jen sam na sebe.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ale ja se do nikoho nenavazim nebo to prokaz. Tak sam jsi muj fakt potvrdil - no big deal - priznat pravdu jeste spravne, navic jsem nehodnotil zadnou tvoji vlastnost, takze se te tezko mohlo cokoliv dotknout.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: aneb vis hovno o me, neznas me... ale hlavne mas nazor :-) Ano, takze urazis druhe, navazis se do nich... ale kdyz ti nekdo oplati stejnou minci, tak se rozbrecis jako maly decko :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Konstatovat fakta? Nevim co se te dotklo, kdyz jsem napsal ze nejezdis na kole (do prace). Klidne mi to prosim vysvetli a ja nemam problem se omluvit.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: az prestanes ty :-) Nevim, proc by melo byt tobe dovoleno neco, co jinym "zakazujes".
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Konstatovani faktu a prestan urazet.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ani do vlastni huby si nevidis, treba tohle bylo teda co? :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: V pohode, ja narozdil od vas dvou se na nikom nevozim a neurazim. To mi staci, abych vedel, kde si s stojim.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: tak hlavne ze tve sebevedomi je vysoke :-) Jenom teda nezapomen brecet, az ti zas od Sparty odtahnout vuj vehikl... co ti tam cely tyden stoji :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Pri vsi ucte, nevis o me nic, ale soudis rad. Nikdo te nenutil komentovat, ale kopnout sis musel vid? Zrejme znamka nizkeho sebevedomi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam