• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: vedouci za sve podrizene odpovida, to vas na skole neucili? :-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Nene, odpovednost je na konkretni osobe. A Hribovou odpovednosti je rozdavat tresty a pokuty napravo, nalevo. Ale bohuzel kamaradi jak s TSK, tak se stavebnikama, takze ruka ruku myje.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: A ještě i těch jim podřízených.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Presne tak, netvrdim nic jineho, je to vina Hriba a Scheinherra.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ale to nebyla žádná obhajoba ničeho, pouze konstatování faktu, nemám žádnou vazbu na erár, s kolegy basu nedržím.

Vzhledem k tomu, že jsi opět najel na posměšky, tak chápu, že jakýkoliv apel z mojí strany neakceptuješ, ok.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: staci podprahove nehajit slendrian... jako treba nize :) Muzes pak pokracovat po vlakne - resp. jeho jednotlivych vetvich.
    Tvoje vazby na "erar" nejsou zadne tajemstvi, takze je i ocekavatelne, ze s "kolegy" tak trochu basu drzet budete a zjevny slendrian omlouva a nejdriv hledat ruzne bizarni vymluvy. A pak se zacnes vykrucovat :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Poslyš Danýsku, ty jsi vždycky první a taky bohužel i poslední kdo mi setrvale nadává, uráží mě a vysmívá se mi. Já na to pouze reaguju, nikdy jsem si nezačal.

Prosím tě ať toho necháš - pokračuješ, prosím tě, ať už mě necháš být - stále pokračuješ. Tak mi prosím prozraď jak s tebou lze vyjít, aniž bych musel číst tvoje posměšky a urážky? Já se tím rád budu řídit, děkuji.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: jiste, takzvane bez urazek... ale s kecy o tom jak nekdo neumi cist si zacal ty :-) Tak si dej pohov, snehova vlocko.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KUTAS: Mě to mrzí, ale já diskutuju slušně a bez urážek, nikomu se nevysmívám.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    tyhlety žabomyší války jsou strašně otravné... ONDRAT, DANYSEK... zkuste si to aspoň jeden odpustit pls
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Lol.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: aby ses nam nerozplakal :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ach jo, to nejde, já to vzdávám, vyhráls! Klaním se před tvou genialitou a už mě prosím nech být, díky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ano, reagujes ve vlakne o alibismu a k alibismu. Tak se nauc cist :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ježišmarjá, tak jede tady nějaký vlákno, tak to prosím sleduj, je to jasná chyba na straně zadavatele, zadavatele.

A už prosím ukonči ty útoky na mě, je to pod úroveň, nedělej to.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: reagovals na muj prispevek a tam nic o chybe na strane zadavatele neni. Neumis cist? :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Neromumim? Vzdyt pisu, ze je chyba na strane zadavatele. Umíš číst?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: pokud se odsouhlasi harmonogram, kde prace na mesic trva pul rok, pak je ten harmonogram proste a jednoduse spatny, cemu nerozumis? Chapu. pro tebe to muze byt slozite k pochopeni, asi jsi zvykly pracovat (vykazovat cinnost) podobnym stylem :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Co je na tom za alibismus? Když chystám stavbu - odsouhlasíme harmonogram a podle něj se dělá, já už pak nestojím s bičem nad zedníkem přece.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: V tom případě chyba na straně zadavetele.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Reknu ti presne, co je problem. Ze je harnonogram prilis dlouhy a ze se pokuty nevymahaji po stavbyvedoucim. Stacilo by vymahat smluvni pokuty a jak by stavelo rychlejc!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: zeby i v samotnem harmonogramu "se hlavne nepredrit". Jasne, jsou veci dane technologickymi postupy, ale to neni vseobjimajici vymluva, ze to rychleji nejde. Ze to je "podle harmonogramu" je hloupy alibismus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam