• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mě by spíš zajímalo čím se mistr Danysek živí a jak moc je v tom dobrej. Protože ať dělá cokoli, musí v tom patřit mezi top 1 %.

Mám toho všeználka v DI, takže jsem naštěstí ochuzen o jeho moudra :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    RANO: no pozor, presne s tim ze "to vytvorime lip" napochodovalin Pirati a dalsi "aktivisti" v roce 2018 do rady na Magistratu. Takze skrtli podle nich "drahy" projekt P+R u Zlicina s tim, ze prece bude levnejsi postavit mensi P+R u depa spolu s dalsi stanici... aby pak zjistili, ze to je ekonomicky horsi reseni nez si mysleli :D To same si muzeme aplikovat na Libenak... ktery "zachranovali" tak dlouho, az se cast musela stejne zbourat.... a celkove se doiterovalo k tomu, ze postavit repliku (podle puvodnich planu) bude lepsi.. jen se "promrhalo" par let, zeano... dopravne primo majstrstych, nejdriv to "nechat" zavrit a pak dumat, co s tim. Ale co, na cestujici v MHD sere pes, ti muzou bejt radi, ze neco nejak nekam jede :D
    RANO
    RANO --- ---
    OMNIHASH: Já v tom úplně čtu id XMEDA/PES, ale spojilo se mi to až teď - i ty tematický okruhy jsou podobný, městský mobiliář je předražený/nefunkční, za studie se vyhodí ranec peněz, ještě než se něco dostaví, tak je jim jasný, že to nebude fungovat a jakoukoliv infrastrukturu by oni vytvořili líp.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: nic vam nebrani ten pocitac vypnout a jit se venovat nejake bohulibe cinnosti... ulicim by rozhodne neublizila troska te dobrovolnicke asistence s kostetem, jsou mista kam zametak TSK nepachne jak je rok dlouhej :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OMNIHASH: já to vlastně chápu, tuhle potřebu hádat se, akorát by to chtělo, abychom na NYXu byli za tuhle terapeutickou roli nějak placený, nebo něco...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: no ja tebou fascinovan nejsem... :) Take co by mohlo byt inspirativniho na smazce... :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: prosimtě zkus udržet myšlenku mimo ten čirej všeobjímající hejt aspoň na ten jeden příspěvek, fascinován sem tebou, nějakej Hřib je mi celkem putna.
    Frikulíni, rádoby-aktivisti, kavárenští povaleči, ctění páni konšelé, architektonický pomníčky, za který dostali páni architekti schrábli tučnej bakšiš, i když lidi padaj z tramvaje přímo do silnice, dneska jedeš úplně nesmírně! Vždycky když ti to takhle najede, vzpomenu si na mýho dědka, co pravidelně v neděli odpoledne prohlásil: je na čase se jít pohádat se sousedama, odkvačil do vedlejší chalupy, ze který hodinu vycházel hurónskej řev, aby se vrátil s úsměvem na rtech a slovy: tady si tak krásně odpočinu!
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: ok ,)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ano, zvlaste pokud nepremysli o praktickych zalezitostech... zeano :-) Sice "dyzajnovy" ale po funkcni strance na hovno... :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Jasny chapu, podle tebe je tim frikulinem architekt.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: ale on se tim nekdo zabejval... jen pak prisel nejakej frikulin a rekl, ze je to zbytecny :-) Viz treba soucasna "promena" na Jiriho z Podebrad.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Fakt husty, jeste hustejsi je, ze se tim nikdo nezabyva - silnice, chodniky, venkovni schodiste, sileny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: to nekoho prekvapi, ze zmrzla voda v jakemkoliv skupenstvi na schodech bude problem, vid? :D Tak proc tomu predchazet...
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Husty, nevedel jsem.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: chapu, ono se to podle tebe nedeje... :D
    Silná ledovka v Praze: problémy v MHD, kluzké vstupy do metra - Metro.cz
    https://www.metro.cz/praha/kluzke-chodniky-omezena-doprava-a-zamrzla-auta-ledovka-zasahla-prahu.A260113_065233_metro-praha_pzak
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK: Ale klidne dej priklad zapadlyho schodiste snehem, rad si potvrdim, ze je ta situace vubec mozna.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: jiste, kdyz nam pod vedenim ruznych radoby-aktivistu vydavajicich se za odborniky vznikaji picoviny typu P+R bez zajistene vazby na MHD... :D
    Ale chapu, ty ses Hribem fascinovan, tobe prijde uzasne jak to vede :D
    Akorat lidem, co v tech koncinach bydli to P+R u metra a bez metra prijde jako totalni kokotina... protoze autobusy, co tam okolo jezdi nezvladaj ani dnesni napor. Ale o tom kavarensti povaleci jako ty vi pendrek :D

ONDRAT: jisteze... ale obvykle se premysli nad praktickou strankou veci... jakoze treba neni uplne zadouci, aby ti schodiste zapadalo snehem pri kazdy chumelenici :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Danýsek je epickej mudrlant, na toho si nikdo jentak nepřijde. Otevřený - zavřený, drahý - levný, se soutěží - bez soutěže, s parkovištěm nebo ne, v Praze nebo Vídni, všechno, úplně všechno je to totálně na hovno, a to máme za to, že sme neposlouchali jeho rady! Léta tenhle jeho výstup fascinovaně sleduju, a nepamatuju si, že by se jednou stalo, že by cokoliv prošlo jeho výběrem...
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DANYSEK:Tak vzdycky je to nejakej pomer otevrenych a uzavrenych ploch, ruzne priklady si s tvoji erudici, zkusenostmi a schopnostmi dohledat zvladnes. A rozhodne si nemyslim, ze vsechny nadrazi maji byt otevrene.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: Jo, takovy (novy) nadrazi v Berline nebo Vidni je otevreny... akorat ze vubec :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam