• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: já chápu, že seš těžce neurodivergentní, tak ti to zkusím napsat polopaticky: celá tahle výměna je tak marná, že se mě u toho kroutěj prsty stydem i za tebe, nehledě na to, kolik přidáš smajlíků... drž se radši toho šotoušství, tam seš pevnější v kramleflekách, tyhle freestyle urážky ti moc nejdou. Snažit se někoho urazit tím, že neví, kde hrál Kemr, neprošlo ani v sedmý třídě.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: no, expert pres kinematografii z tebe taky nebude 😂 Prej ze budovatelskej film... co si takhle nejdriv zjistit, o cemze tenhle zanr byl? 😁
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Jako už na mě na internetech machrovali různý borci, ale pokus o stěr budovatelským filmem, to tu neprovozujou ani zasloužilí kmeti o dvě generace do zadu...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: jiste, zatimco tvuj dream job je sedet (nejlepe v putyce) a cele hodiny nic nedelat, zatimco za to dostavas prachy, ze? 😁 Holt "umelec" 😂
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FRK_R23: na dělnej lid je potřeba přísnost! Chápej, Samout musel už před devátou do fachy a frajeři se normálně flákali místo píchání do strusky, na to kurva daně neplatí!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAMOUT: Tyvole a jak dlouho si je tam pozoroval? To sis tam sedl na celej den a dělal si čárky když někdo máchnul lopatou?

Nebo si jel kolem a správně pravicově se nasral, protože v ten jedinej moment nedřeli všichni? To si vole fakt nevidíš do huby?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DEMENCE: Zavrit neco umi Praha bleskove, ale s otevrenim je silne na stiru. Vim co jsem videl, realnou praci provadel / predstiral 1 clovek z cca. 10 - 15 pritomnych.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    SAMOUT: na stavbu uzávěry Hlávková mostu měli naši lidi 10hodin včetně instalace svodidel... Přijde mi že volný termín vypadá jinak...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OMNIHASH: Njn, mame tu pamatkare, nikomu odpovednou, ale do vseho kafrajici, skodnou.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ASHLEY: to se omlouvám, moje chyba, mělo to bejt celý vyasfaltovaný behem poslední rekonstrukce před/za covidu. Nevím proč to nevyšlo. Jinak teda tu zastávku TSK/Praha nepočítá jako most a kostky tam imho maj zůstat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ASHLEY: dvakrat mer, jednou rez 😁
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    ASHLEY: Tak vida, most končí přesně tam, kde dlažba, a dál na jih je to Wilsonova ulice. Takže jsem za kreténa taky, hurá!
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    OMNIHASH: No jako jo, asfalt tam je, ale jen v tý kratší jižní části, která není rozkopaná, takže ten skútr zjevně mluví o tý části nda řekou, s dlažkama. Proč tady všichni diskutujete jako byste byli retardovaní?
    DANYSEK: Jistě, dokážeme, že jsou tam dlažky, a tím vyvrátíme, že je tam asfalt. Obojí tam prostě být nemůže, to je fyzikálně vyloučeno. Proč tady všichni diskutujete jako byste byli retardovaní?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: jasne, a do tech fotek od TSK ty dlazky domalovalo AI, vid? 🤣
    Facebook
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1040373805048559
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SAMOUT: před devátou ranní máš spát, a ne otravovat slušný lidi sbíječkou! Jinak na Hlavkovým a afaik všech ostatních mostech je asfalt tak minimálně deset let.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OMNIHASH: Mluvime o dobe pred devatou ranni, kdy prave bylo jeste prijemne, takze mohli klidne pracovat. Na skutru jsem vnimal teplotu celkem velmi dobre.

MAKROUSEK: Toho bohda nebude, aby pamatkar kocici hlavy opustil!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    OMNIHASH: Asfalteri? Tam bude zpatky namisto kocicich hlav asfalt? Slibujes?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    No to si dovolili asfaltéři dost, nemakat ve čtyřicetistupňovým vedru, za to sme klíčema necinkali!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jsem ted jel po Hlavkove moste, na oprave pracoval 1, slovy JEDEN clovek. Par jich tam postavalo a klabosilo nebo se slunilo. Fakt neskutecny, stavebni dozor nula, terminy stedry, a kdyz je firma nahodou nedodrzi, tak houby zle, manana, vsak nas lidi i tak zvolej znova...🤦‍♂️
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANYSEK: Kdyby desitky...
    Praha sedí na penězích. Na účtech má 175 miliard, hromadí hotovost, málo investuje — HlídacíPes.org
    https://hlidacipes.org/praha-sedi-na-penezich-na-uctech-ma-175-miliard-hromadi-hotovost-malo-investuje/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ONDRAT: problem mas spis ty... 😁 Tak nejak vubec ustat kritiku... a nejen vlastni, ale i tech klaunu z verejnych instituci, kterym nutkave buhviproc za kazdou potrebujes asi lezt do zadku 🤣

Jako tobe prijde normalni, ze se na udrzbu do posledni chvile kasle a s ruznymi bizarnimi vymluvickami se odklada? Aneb vime, ze vec je v havarijnim stavu, ale nedelame nic...? Argument "nejsou prachy" neobstoji, ono zrovinka na prazskejch uctech se valej desitky miliard. Tak co za jinej duvod mas, ze "oprava pocka"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam