• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A jakej team jste vy? "Praha je nejlepší město na světě" nebo "Praha je nejhorší město na světě"? :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Je to takový hořký pobavilo, ale pořád pobavilo… soudružka Maláčová a soudruh Zaorálek, kteří si konečně přestali nalhávat, že jsou sociální demokraté.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Van Canto 😍
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jo a tesi me celej dnesni den. Rano prijemne vstavani, uvarila jsem bozi obed, pak cesta k babicce a smejdeni po pohadkovem dome meho detstvi. Videla jsem se s babickou asi po roce a se strejdou asi po deseti letech. A taky mam hromadu naradi po dedovi, obri moca konvicku pro draheho a hlavne! Hlavne uzasnej starej kufrikovej gramofon. Uz se tesim az ho doma vybalim.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    BACCARA: Nechutny! Ma si vzit cepici!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mám velmi pečlivou obvodní lékařku. Na dnešní preventivní prohlídce mě drtila s anamnézou až do hlubin věků, včetně zjištěné hepatitidy C v prvním těhotenství (falešná pozitivita díky mongolským hordám, které se kdysi přehnaly Evropou a zajistily mi východoasijská játra), a také mi navrhla zátěžový test, aby se potvrdila nebo vyvrátila alergie na antibiotika. Můj vnitřní hypochondr se strašně těší.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MARKYSHA: Už jsem zažil spolujezdce co remcal že mu fouká na hlavu :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BACCARA: tak v autě si otvírej a zavírej, co chceš:-)))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Začinám se bát otvírat okenko, já tu klimatizaci nemusím a nepoužívám. Teda von ji stejně ten můj Fiat nemá :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska šílenej den v práci, vedro do toho. Sednu do autobusu, hurá klimatizace a vedle mě chlap se natahuje po okýnku. Zařvala jsem:"Nepovažujte se nebo vám tu ruku urazím!!" A on poslechl:-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: U nás se vždycky spíš fičelo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    XBAHNO: já to znám "z toho úplně čiší minulost"
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Tak čiší hlavně vítr, takže když počišíš, tak to bude rychlý!
    V Plzni vcelku běžný slovo, ale nějak nám ta plzeňština upadá.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Napsala mi autorka, které jsem před lety redigovala povídku ve sborníku, a nabídla mi spolupráci s nakladatelstvím, kde pracuje!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ARAON: vyčiš! ; D

super, tohle jsem netušil

a jó, dodneška se směju tomu, jak jsem si onehdá v Praze chtěl koupit trhačku (aka blok ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Tak v tomhle vyznamu jsem to slovo nikdy neslysel pouzit. To bude opravdu asi jen nejaka Plzenska, regionalni zalezitost. :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    MAR_TINA: a pod tím byl doufám podpis "Slaanesh."
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    zaslechla jsem po strašně dlouhé době slovo, které jsem slýchávala v dětství na Manětínsku. Je to slovo čišet. Význam zde má zhruba v duchu spěchat, mazat, padat - mým tehdejším kamarádům mámy a babičky říkaly s výhružným tónem "koukej čišet na oběd!". A já jsem včera zaslechla mladou ženu upozorňující syna "čiš, nebo ti ten autobus ujede". Krása a okamžitý střih do dětství. (a ano, bylo to v Manětíně).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOOTCHA: krom toho, že mi tyhle boty přijdou odpudive (chapu, že jsou pro chlapy možná praktické), bych asi do nich taky ponožky narvala, protože to jsou takove sandale nesandale.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam