• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ENDER: pokud ho znásilnil, tak to by podmínka bejt mohla, ne? Taková tradice české justice u sexuálně motivovaného násilí vůči dětem...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ENDER: co to je únos proti pěstování konopí, pouhé nic :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZEBROWSKI: To je nesmysl, unos neni uplne sranda...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MAR_TINA: ten deviant může být v pohodě, když bude mít štěstí dostane podmínku. Soudci si můžou honit triko zase nad lidmi co si doma pěstují trávu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: ano, bylo to nějaký takoví období a kupoval to nějaký manžel svojí manželce k Vánocům:D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ale je zivej. S traumatem pracovat jde, s mrtvolou ne.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Celej den byl takovej nahoru dolu, ale potesilo me, ze jsem pred chvili potkala u ohnicku v Roudnici v podzamci prezidentsky par. Nedalo mi to, abych jako jmenovkyne pani Evy ji nepoprala predem k svatku, ktery brzy budeme mit:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: bohužel byl unesen a držen někde na chatě. Tuším velký špatný.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Policie našla pohřešovaného chlapce ze Zlínska - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-patrani-po-dvanactiletem-markovi-nebere-konce-zapojily-se-do-nej-stovky-lidi-40553350

ufff! až sem slyším ten kolektivní šutr, co v tu chvíli všem zapojeným spadl ze srdce!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRISSIE: Ja jsem si na moje druhe bubny vydelal 21.000,- na brigade v roce 1993. Byla to znacka Pearl a byla to super investice. Brzo jsem sehnal zkusebnu kam jsem je umistil, a kde jsem mohl cvicit 12/7 od osmi do osmi. ;o) Ty bubny jsem pak pravidelne pujcoval na koncerty zahranicnich punk a HxC kapel, takze jsem mel tyto koncerty zdarma. Usetril jsem tim a bici si na sebe vlastne vydelaly. Pozdeji, po 20 letech kdyz jsem mel s hranim pauzu, jsem tyto legendy na ktere hrali fakt i velky kapely, prodal. Vlastne je to skoda, protoze byly perfektni i zvukove. Nedavno jsem se k hrani vratil a koupil si za 30.000,- novou soupravu a co se nestalo? Uz ji pujcuji na koncerty zahranicnich kapel a mam opet vstupy zdarma. ;o)
    STINKY
    STINKY --- ---
    Today at the taberna I said “Io Saturnalia!” to the cashier. She said “Merry Christmas, sir” back to me. I smiled and said “You don’t have to be afraid anymore. Emperor Julian has given us Saturnalia back.” She started crying tears of joy and said “Io Saturnalia” and then everyone in the taberna clapped.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRANTORINO: myslím, že nejlepší čas na prodej lehce opotřebovaných bicích je konec listopadu a začátek prosince, aby tak mohly zahájit svou minutu slávy na Štědrý den v jiné rodině :-)

(ale máme v rodině mladíka, který toužil po bicích, dostal bicí, vystudoval bicí a živí se tím, i když teda účty platí z platu učitele na bicí a koncerty s kapelou jsou takové hezké přilepšení)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PAN_SPRCHA: u nás taky. Syn dostal k Vánocům bicí, rok chodil k učiteli a pak to zasekl. Naštěstí se mi podařilo prodat to jen s menší slevou dál ...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Asi obojí
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ZEBROWSKI: a uz se vi spravna diagnoza? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    NICOLLETTE: Same here <3
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Říkali mi, buď si hodně odvážný, nebo debil :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dva mladí brigádníci z nějakého OC v centru Prahy mi u nás na vlaku nabídli malinový trdelník
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam