• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: pokud budou mít štěstí a seženou terapeuta. I v těchto závažných problémech to trvá i rok. A je tam potřeba začít hned, dětem to dochází postupně a největší projevy traumatu jsou v pubertě. Já teda osobně brečela, když jsem to četla. Ty víš proč.
    TRISSIE: záleží na soudci, je tam, myslím sazba až dvanáct let u znásilnění. Moje soudkyně dávala u znásilněné třináctileté chlapovi osm let, tenhle by se dočkal vyššího trestu.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: respektive 10-20k v závislosti na velikosti a lokalitě
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: Pokoj v Praze stojí +- 12k.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: 22 čistého.....to máš víc než kolega s dvěma doktoratama v akademickém prostředí. Ale na Prahu je to prostě naprd.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HONZA09: protoze se nikdo neptal tak pokladam za svoji povinost odpovedet:
    jelikoz ho strcil mezi lodni srouby, tak je v ramci darwinismu jen v poradku, ze se tento keporkak vyradil z rozmnozovaciho cyklu...
    NEI
    NEI --- ---
    libovolný asistent pedagoga - aktuální český pracovní trh:

jeho plat při 3/4 úvazku: maximálně 22k čistého
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ze uz viem ruckovat na obdlzniznikovej hrazde dokola.
    Nejak mi v poslednej dobe pridu tie cviky na nohy nudne :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZANKAZU: lukacovic
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    Kromě nalezeného chlapce ještě toto

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: což teda už rozhodně nepatří sem, ale do [Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]
    jako právnička (ne trestní) a matka jsem v tomto ohledu ze stavu české justice velmi, velmi znechucená.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZEBROWSKI: Tak fetaci by se meli preventivne pritloukat na krize kolem silnic.
    Mnohem vic v pohode je, ze si muzes na karlove moste koupit synteticky kanabinoidy, to je uplne v poradku!

Sarcasm end.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Leda že by přitom i pěstoval trávu, to by pak bylo jasné doživotí
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ENDER: pokud ho znásilnil, tak to by podmínka bejt mohla, ne? Taková tradice české justice u sexuálně motivovaného násilí vůči dětem...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ENDER: co to je únos proti pěstování konopí, pouhé nic :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZEBROWSKI: To je nesmysl, unos neni uplne sranda...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MAR_TINA: ten deviant může být v pohodě, když bude mít štěstí dostane podmínku. Soudci si můžou honit triko zase nad lidmi co si doma pěstují trávu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: ano, bylo to nějaký takoví období a kupoval to nějaký manžel svojí manželce k Vánocům:D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ale je zivej. S traumatem pracovat jde, s mrtvolou ne.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Celej den byl takovej nahoru dolu, ale potesilo me, ze jsem pred chvili potkala u ohnicku v Roudnici v podzamci prezidentsky par. Nedalo mi to, abych jako jmenovkyne pani Evy ji nepoprala predem k svatku, ktery brzy budeme mit:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: bohužel byl unesen a držen někde na chatě. Tuším velký špatný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam