Poznámka pro Slut a jejího impostora, až zas bude debil. Od srpna jsem na částečnej úvazek v nový práci, poprvé zaměstnaná a ne na volný noze, v oboru kterej je pro mě uplně cizí a mimo a čuchla jsem k němu akorát jako vystresovaný klient ve stylu "doprdele doprdele co se po mně kurva chce, já ty procesy vůbec nechápu." Vybzíkaná až na půdu, že dělám chyby, že věci potřebuju vysvětlovat a neumim na ně přijít sama, nebo mi "nepřiměřeně dlouho" trvá to pochopit... A dneska jsem dávala report, že sorry, tohle stihnu až v pátek, a reakce od šéfový "hele tohle je poprvý, kdy tenhle task stihnem ještě před vánoci a nebudem ho honit třicátýho prosince večer, konečně fungujeme!", a od šéfa s komentářem "budem rádi, když s náma vydržíš" vánoční bonus ve výši půlky měsíčního platu (s mym úvazkem furt žádná dramatická částka, ale...doprdele na volný noze jsem nikdy žádnej vánoční bonus a "peníze jen tak" nedostala, a reálně jsem, za svoji dobu tam a výši úvazku čekala buď nic nebo třeba symbolické pětikilo...). Prostě...strašně čumim, že sem asi menší kráva, než jsem si toho posledního půl roku myslela:)) (a bonus použiju na terapii:DD)