• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOVOVAMINCE: Až tě to přestane bavit tady, můžeš za byt a stravu hlídat vězně v Brazílii. A budeš mít i relaxační jezírko!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    V brazilské věznici pomáhá hlídat trestance místo psů hejno hus - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-v-brazilske-veznici-pomaha-hlidat-trestance-misto-psu-hejno-hus-40455002
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Šla jsem pro veky a dostala jsem kremroli!
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SALVATOR: extra tomuhle lumenovi preju, at ho exemplarne vlecou blatem...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    do nakupaku durch ze snehodeste, z nakupaku durch zpocenej. este mi louplo v zadech! seru na to! du si ubalit a s kocourem koukat na pohadky! :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Brzký Ježíšek, abychom měli sváteční podvečer spolu s kluky a s Ní. Nesmírně pozorné dárky od Ní, bezprostřední radost chlapců a to ani nemluvím o dárcích, které jsem dostal já.
    Jeden společný přikládám.

CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    RANDOM_NIGHT: jednak teda cekal bych, ze to bude skorice, pac kombinace skorice-mandle-vanilka-karamel je ochucovaci smes do trdelniku, odzkousena dvaceti lety vanocnich trhu. Za druhy si myslim, ze kardamom by fungoval taky. A za treti, pokud to neni skorice...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Je to chyták, byla si v prodejně provazů.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    HAR4NT: Tebe to netěší, ani neba, žejo. :-) Tak zase někdy příště, třeba.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    R_U_SIRIOUS: tyve nerikej mi sefe, ja nejsem zadnej tvuj sef, ty ses svuj sef!:))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    HAR4NT: Jasný, jdu na to. Až to bude hotový, podám zprávu, šéfe. :-)

Omlouvám se za svůj post. Šířil jsem bludy od někoho, koho jsem v životě neviděl.

Aspoň je to tady bez cenzury, tak si to po sobě uklidím sám.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    R_U_SIRIOUS: zajimavyho? No to asi nic:)) Ale je tam dost uzitecnejch informaci a obecne mi prijde docela funkcni si dohledat ten a ten predpis, kdyz obdrzim zpravu, ze to a to je v konfliktu s tim a tim predpisem.
    Neni nic jednodussiho, nez si ten predpis dohledat a ten konflikt/rozpor/poruseni si overit. Kor kdyz tu zpravu pak sirim dal, zejo.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Prodavač: Chcete to zabalit?
    Já: Ne, hned se na to vrhnu.

V jakym krámu sem byla?
    a) masna
    b) cukrárna
    c) knihkupectví
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    HAR4NT: Děkuju. Jsem debil, a když na to začnu zapomínat, najde se vždycky dobrej člověk, jako seš ty, abych na svou debilitu nezapomněl.

Ne,na směrnice mě opravdu nenapadlo se podívat. Čtu si novinky a nepotřebuju číst všechno.

Co je v těch směrnicích zajímavýho?
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Bylo mi receno, ze jsem nenapravitelna a porad si lidi idealizuju. Yes! Nic me za ty roky nezmenilo. Jsem na sebe pysna :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAR4NT: ten clanek je esenci boomerskych humoru
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    R_U_SIRIOUS: pisu to jako reakci na neco, s cim jsi se tu ty chtel rozdelit s dalsimi lidmi a specialne jsi vypichnul a primo tady vykopiroval predmetnou cast. Tak se k tomu vyjadruju, ze zverejnujes picoviny.

Se vsadim, ze te ani nenapadlo se na ty smernice podivat, nehlede na to, ze pravni predpisy se vztahuji na obcany/osoby, kteri/ktere se nachazeji v case a prostoru platnosti toho pravniho predpisu, pro zvirata nejsou zavazna a proto ani nemohou byt zviraty porusovany.

Nepotrebuju si ulevovat, mam potrebu reagovat na nesmysly, lzi a argumentacni fauly ve verejnym prostoru, prezentovany jako fakta, uvahy a logicky zavery.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    HAR4NT: Tak mu to napiš do redakce, že je debil. Mně to psát nemusíš. Ale chápu, že si potřebuješ ulevit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam