• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOVOVAMINCE: To to s tou kandidátkou na přítelkyni šlo hodně rychle :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Mám úplně novýho synovce! :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dnešní den je dobrý, ráno velké uf a teď jsem domluvil obchod, který by záviděl i Leli "Ale nekupte to, když je to tak výhodný".

"Leli: Tak v tomhle sem se překonal. Jedna bota mě stála pět korun. Umluvil jsem je. Utopil jsem jejich námitky přívalem mý vůle, až jí podlehl i sám vedoucí Vetery.
    Franc: A nejsou všecky levý?
    Leli: No, jasně, že sou levý, jináč by ste je přece nemoh koupit tak lacino. Jedny si vode mě vezměte. To není na přespolní běh, ale do dílny na stání u verkštatu, aby nezáblo."
    JONY
    JONY --- ---
    že na krmítko přiletěl dlask
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Je taková zima, že do zahrady přišli kosové na hlohyni, kterou jim tu pěstuju.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak dnes šla dcera na druhý kolo talentovek.. to že se do druhýho kola dostala, tak jako s tím se počítalo(prd tomu rozumím, ale holka fakt umí), ale že se dnes ráno dokázala probudit a dokonce sama dorazit na místo včas, tak to je teprve pocit k nezaplacení!!! Ta holka už fakt není malá (rozuměj, konečně není tak marná)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAMOUT: ja tě obdivuji, žes to udělal celé. Po assi 12 státech mi došlo, že tam jsou všechny a klikala bych hodinu. Tak sem to vypla.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    156/186, z toho jsem se 2x uklikl a drtiva vetsina tech, co mam spatne, byla o jeden stat vedle. Jeste to se mnou snad neni tak hrozny...
    Najděte na slepé mapě všechny státy světa - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/najdete-na-slepe-mape-vsechny-staty-sveta/r~0e7d0d36740411eea9eeac1f6b220ee8/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ale tak znáte to, na střední škole jsme experimentovali všichni. Jen nechápu, proč je u toho fotka dětí šplhajících v tělocvičně.

ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    MARASAN: a když dojdou škrabky, dá se krásně použít větší kus Dupla
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Lidi kterym reknete co maji udelat a oni to presne do puntiku splni. Takhle krasne zabaleny vzorky co mi poslal jeden typek z druhy strany sveta, to si snad vyfotim a povesim nekam jako vzornej priklad.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Kdyz to tak čtu vedle, tak rozhodnuti vypadnout na celej leden do jv asie. V pětatřiceti stupnich tu zimu snáším líp.)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TEKKIT: nejsem, levný škrabky jsou mrtki.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MARASAN: ty jseš jako Adam Ondra co vydrží viset na jednom prstu 30 minut nad roklinou!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Ráno u nás byla taková zima, že mi přimrzl klíč od popelnic k zámku na popelnici.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TEKKIT: ja uz rozlamal letos dvě, ani jedna z OBI. Tak sem vytahl jednu extra starou z houzevnatyho plastu a ta zatim drzi.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    pobavili mistři z OBI

Nemohl jsem najít škrabku na okna, tak prolejzám auto a objevil jsem nějakou alternativní (oranžovou OBI). Tak škrábu a u prvního okna se kus odlomí...dobrý...u druhýho okna se rozlomí úplně celá vejpůl?:))

Tak buď jsem korba, co má páru jak když kopne bejk (to nevim teda), anebo co to prodávají za mrdku ukrytou v těle škrabky proboha?:)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    When the producers made MJ keep going with the ad-libs | csapunch
    https://youtube.com/shorts/sOXzVuV_zC0?si=t9OjBSg-G64dr8kQ
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLOWUP: Mě pobavilo jak zpráva, která by nevydala ani na jedňák, chlapíkovi vystačila na osmiminutový video.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Zjistil jsem, že mám v knihovně na Steamu...

A je to furt stejný jako před dvaceti lety! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam