• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    77WHITE: Znam jich par a vsem jsou jim formy inzeratu uplne u ... mne to pripada vtipne a jsem zvedava, jak se ten trend bude rozvijet a jak skonci. Protoze cestina je zradna :-)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    NIAN85: Nekteri se neidentifikuji ani jako muz ci zena, proto osoba. Taky mi to prijde kuriozni, ale zas nemuzu bejt jak nejakej starej zapsklej clovek co odmita cokoliv mimo jeho komfortni zonu, zejo.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    BAAL: Woman taky obsahuje "man" :-( zena byvala "muzena". Tak ted jsme vsichni osoby, nez muzi zacnou vyzadovat korektni tvar "osobaci".
    BAAL
    BAAL --- ---
    NIAN85: Hadam ze to “man”
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    BAAL: Co je spatne na ombudsmance? :-(
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Celá sobota byla super, s kamarády jsme šli na výstavu Michaela Rittsteina, sehnal jsem komiks pro mámu, koupil jsem si knížku Beren a Luthien a večer jsme šli na Hardcore Punkovej koncert.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    NYKRUK: neni kde, ale mozna nekde skusim lehce uzmout a vymlatit si zrno a pak nejak upect :D
    zatim budu skillovat peceni. nejdriv musim sezrat tenhle, celozrnny mi zas tak nejedou, ale s bramborackou bude dobrej. skusim neco easy, treba foccacciu, protoze mam strasne moc rozmarynu a nevim co s nim. hlavne se nemusim sr*t s testem, to je naprosta bomba!
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    XARGH: Takze zjara zasejes, jo? :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    Celozrnny chleba s domaci pekarny, muj prvni v zivote! Zacatek vypadal jako totalni NEDOROZUMENI :) ale pak se to poddalo.
    dalsi uz nebude z prasku, nybrz hezky od podlahy :)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Letošní sezóna zahájena! Buřty na ohni, mňam! .)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pridelaval jsem dnes rano na stropy pozarni hlasice a mel jsem u toho pustenou desku s Lenny Krawiczem. Kdyz zacalo hrat „fields of joy“ tak jsem u toho zacal delat brutalni tanecni moves, a jak jsem se v tom vyzival tak jsem koutkem oka zahledl ze me skrz skleneny dvere na galerii pozoruje jedna z kocek. Byla to ta, ktera se jinak vyhyba jekemukoli konraktu a kouka na me pokazde se smesi opovrzeni a nezajmu. Ted v tom pohledu byl uzas, a vydrzela na me zirat cely to cislo. Potom muzika dohrala, ja prestal, kocka se oklepala, potrasla hlavou a odkracela jako by sama nechapala co se prave stalo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    No nemilujte ho. Přijela jsem k němu po dvoudence, aby mi přisunul křeslo s podnožkou ke kamnům a hodil na mne deku. Pak mi přinesl čaj s rumem a pak mne během chvíle nechal vytuhnout a později mi pomohl do postele. Ráno mne nebudil, takže šípková Růženka spala až do jedenácté. Dole na mne čekala vymazlená snídaně, džus, čaj a káva. A teď tu v zastěře vaří voňavý oběd. Já se ale mám.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jasná večerní obloha, nádhernej Orion a třpytivej sníh.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    AXTHEB: Pohoda, času máš spoustu! ❤️
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RANDOM_NIGHT: 15 day delivery, jsem v háji.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    AXTHEB: Hah, good luck with that. Díky za povzbudivá slova, zatím jsem tam našla něco pro tebe, asi se ti to teď pár dnů bude hodit. :P
    https://www.aliexpress.com/item/1005006264916234.html
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RANDOM_NIGHT: Teď už si to hledala, tak o tom ví Google a právě zadává výrobu čínským dětem! Za chvilku to najdeš na Aliexpressu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam