• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MULTICAT: Tohle mě teď upřímně potěšilo a pobavilo :) To je fakt cute <3
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MULTICAT: A pritom to znamena Hidiot :-)!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dcera má na návštěvě kamarádku a ta se ptá, proč má jedna barbína na čele H. Takže jí dcera vysvětluje, co je to hologram.

"My s mámou koukáme na takový pohádky, kde je Lister, Rimmer, to je ten hologram.. on je mrtvej, ale žije. Je to taková duše. A nemůže sahat na věci. Pak je tam Kocour a Kryton. To je robot..."
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Pochvala od zubařky potěší vždycky.
    A její hudební vkus taky... Ozzy v zubní ordinaci je nejlepší. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    deset stehlíků na krmítku
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    DRABICZ: Viděl před mnoha lety a byl jsem nadšen.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NOFNAK: to jsem viděl hodně dávno! Adamova jablka (2005) si k tomu zkoušel?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Nebyla z Moravy? Minimálně to poslední se u nás doma používalo běžně.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DELIRIUM: dostalo sa hovno na policu, mysli si ze je torta (=dort)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NOFNAK: Zkus i Nic śmiesznego.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Den cvoka. Hodně zvláštní film. Na doporučení Nyxu, jak jinak...

Dzień Świra. 2002. Polska komedia. Cały film. Subtitled.
    https://www.youtube.com/watch?v=MmQqpEy96r4&ab_channel=PolishMovies
    JONY
    JONY --- ---
    Tohle mi připomenulo, jak jsem kdysi jel tramvají a omladina čmárala různé sprosťačinky na orosené okno tramvaje. A po nimi seděly dvě staré dámy. Obě udržované, elegantně a konzervativně oblečené. A jedna to nesla velmi nelibě. Až to nevydržela a pronesla něco ve stylu, to je ale dnes mládež, to za nás nebývalo etc.

Načež se ta druhá k ní otočila a pronesla:

"No, že to říkáš zrovna ty Boženko."

:-)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Kamoscina babička měla úplně skvělý nadávky, který používala na ostatní báby, co neměla ráda.
    Třeba že ona bába vypadá jako stará mašle nebo že to je stará drogérie a úplně nejlepší bylo, že paní Nováková se nosí jako hovno na lopatě.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    Pobavilo ptactvo, kterému jsem dal do krmítka kouli z loje a sušeného ovoce, a které to vyděsilo tak, že se doposud na krmítko neodvážilo. Určitě to totiž žere ptáčky. Vzpomněl jsem si na naše andulky z dětství, kterým taky vždycky trvalo tak dlouho než našly odvahu. :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kvuli ryme uz sem se po druhe preobjednaval u zubare. sestricka me pochvalila, ze jsem ohleduplny a nevim ceho jeste plny, ale ja vim, ze se proste bojim, tak to jen oddaluju! :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FIDA
    FIDA --- ---
    Aspoň že mám většinu těch fotek
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Citace z twittru k rajchlovi a spol:
    Beru jako velký požehnání pro Česko, že demokracii tu rozvrací lidé, kteří by na Whatsappu nedomluvili ani společnej lyžák pro děti…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Tak jsem se do toho auditka podíval a musím šoupat bačkůrkama a dělat velké UF.

Lodičky, sítě a já nevím co ještě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam