• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    HOWKING: Poslu podnet autorum :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NIAN85: Mohlo to být lepší - nedotáhnout některou z čar :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Přátelská výpomoc #czech #pratelstvi #sranda
    https://www.youtube.com/shorts/KqXJik9bfrI
    BAAL
    BAAL --- ---
    Posloucham podcast o Formanoj a zminuje tam, ze namet pro Amadeuse vznikl, tak ze ho skoro proti jeho vuli donutili jit v Londyne do divadla a on uzasl:-)))) Jo to divadlo v Londyne umi:-)

Spotify
    https://open.spotify.com/episode/65dOKU9ZORw7yvJJUsgsZk?si=LvyBbGKUQ5iuVBFga1inUA&context=spotify:show:6vQu12CDFoRtPHvFB0qmsY
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že dnes přijeli kamarádi s prckem, dali jsme si pečenýho kačera s karlovarskym knedlíkem a červenym zelim a pak přišel masopustní průvod a povozil jsem prcka v kolečku po louce. Byla to krásná sobota :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Kdo si hraje…Vyrobila jsem dvě origami káči :D

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    JONY: Dnes už jsem ho řekla třem lidem :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JONY: Já se teda zasmál jenom sám pro sebe, ale i když je to poměrně primitivní fórek, tak je to prostě stará klasika, která mě teď po letech taky dobře pobavila.
    JONY
    JONY --- ---
    Mě dnes pobavil tenhle debilní vtip. Už jsem ho stačil povyprávět prakticky všem lidem, které jsem dnes potkal. Plus jsem ho rozeslal přátelům po WhatsApp.

[LEON_KOWALSKI @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]

Už dlouho jsem neměl za den tolik sociálních interakcí. :-)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Stačí mi málo :")
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Přijela pouť :) to bude Itálie :D

ZANNA
    ZANNA --- ---
    Lidová tvořivost :-)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Libereckej underground, paráda.

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Sedmička taky nezklamala! ♥️🖤 Antifa! jak za mlada
    Noc je ještě mladá, ale večer můžu označit za vydařený
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DEERHOOF. Parádní, výbornej koncert. Aaaa!

<3
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Tak nějak překvapila, ale rozhodně potěšila starost exmanželky o to, jestli jsem v pořádku, když mne dnes viděla při příležitosti ztraceného (a zase nalezeného) synkova telefonu.
    Asi bych vážně potřeboval hodit vše za hlavu a odjet na pár dní do lázní, když už to na mně vidí i ex.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam