• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ILIEN: Já jsem ani nezačala. :D
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: Hej. ADHD nemám, ale taky jsem to nedocetla :-D
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    OT_: grafitove srdicko prozari cely vas domov
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Pozorné, hojné a hlavně skvělé dárky od Ní. Nevím, zda mne více potěšilo, že to bylo úplné překvapení, nebo to, jak neskutečně se trefila.
    Zde je jeden z nich.

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Dnešní růžová návštěva. Čekala jsem teda i někoho normálního, ale i tak to bylo super :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Viděl sem za oknem můru. To by možná chtělo nějakou pěknou písničku.

Jethro Tull - Moths HD
    https://youtu.be/igXqMW0Dqsw?si=Qoija3mPq_pv1E7n
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dnes byl pěkný den, umyl jsem dvě auta. Nějaké ty tlumiče jsem pořídil. Dobrý pátek.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Vždycky pobaví, jak mužovi dám naklicit oblíbené mungo a nikdo to neji, až je z toho malá džungle...

ERRTU
    ERRTU --- ---
    bude dalsi! bude!!
    Metro Exodus prodalo 10 milionů kusů. Další díl vyjde do konce 2029 | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/metro-exodus-prodalo-10-milionu-kusu-dalsi-dil-vyjde-do-konce-2029-573744
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Fáma, drb nebo kachna se finsky řekne huhu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Od Dominika jsem dostala medvídka, co sám ušil a druhej Dominik ho navoněl tou nejlepší pánskou vůní, co jsem kdy cítila. Miluju osobitý dárky
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Zásah, potopená.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    STARE_CASY: Jo, o Daredevilovi to vím dlouho :)
    Iana McKellena jsem si taky nevšimla, zbytek vlastně ani neznám (kromě Pfeiffer a de Nira), ani podle jména :D
    Ten film je super, knížka (ač je to jí jen volně inspirováno) je ještě lepší :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NELLAS: ten film jsem měl rád, musel jsem si to najít. A koukám, co tam je jmen, co jsem vůbec nechytil, když jsem to viděl poprvé... A jaké mají role dnes...

Hlavní hrdina Charlie Cox je Daredevil, hraje tam Ricky Gervais, Hvězda, Claire Danes, zahrála o pár let později naprosto úžasně Temple Grandin, hraje tam Peter O’Toole (a já ho vůbec nepoznal), Bena Barnese znám z pozdějšího Punishera, je tam Ian McKellen, Mark Strong, zmíněný Henry Cavill... Tehdy jsem vzal na vědomí jenom Michelle Pfeiffer a Roberta de Niro, ale ono tam je takových lidí, co mi sedli později v dalších rolích, případně jsem je prostě nepoznal.

Musím si to znovu pustit :) Díky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Nejlepsi cast dne na lyzich je ta chvile, kdy se po akci natahnete na postel:-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    OT_: not great, not terrible.
    OT_
    OT_ --- ---
    Když u syna zrovna trenduje Černobyl a zároveň měl ve škole vyrobit valentinku:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam