• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NELLAS: korektorka textu v zapadlém karibském bordelu :D

No offence!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: za me vyhozeny penize i pri 80% z ceny dolu diky Slevomatu, ale je fakt, ze u tech konicku to clovek vnima jinak no..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Až se někdy vydám do zapadlého karibského bordelu, třeba změním názor :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: no jak myslis, ale dulezity predpoklad zlepsovani a rozvoje je konkurence, jak si uvedomil uz C. Darwin, A. Smith a taky jakykoliv navstevnik zapadleho karibskeho pristavniho bordelu:))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Nevyvíjím, je to můj koníček, nebudu si do něj tahat konkurenci :P
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DRABICZ: tohle je skvely, nemuzu se toho nabazit, ty nase IYIY jsou proste Kod Bohemjo a zadna AI nas nikdy neporazi;)))

Tu prvni vetu by czech grammarnazi AI, kterou Nellas jiste uz davno vyviji, imho interpretovala tak, ze vy, rodice Drabiczovi, jste pote, co se vam narodily deti, spolecne s predmetnymi novorozenci hledali (a nasli) shodu ohledne zadouciho skillsetu nejakych dalsich, blize neurcenych osob;))
    ENDER
    ENDER --- ---
    Clovek vypadne z treningu, da si tri piva a dneska me boli hlava jak strep. Navic mi zacaly vyskakovat reklamy na nealko pivo...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    DRABICZ: prosím ještě ho nauč zacházet s vrtákem, a podobným nářadí.. mám totiž pocit, že zvlášt v praze, ti chlap nevědí ani jak to vypadá, natož jak se to používá..
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ERRTU: psalo se i o tom, že Mars zkříží dráhu Země
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Když se nám narodily děti, shodli jsme se, že pro nás není důležité, aby měli nej oblečení a ovládali veškerou elektroniku, ale aby uměli rozdělat oheň, poradit si a znát přírodu. Dneska jsem na nejstaršího (druhá třída) obzvláště pyšný, protože poznal všechny stopy co jsme v lese a okolí našli (včetně bažanta), půlku zvířat uměl i latinsky protože česky to umí všichni (dle něj) a listů i bobků v tuto roční dobu poznal stejně, co já. Jsem na něj fakt hrdej!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    par let tomu nazad udajne nejaky novinar napsal v okurkove sezone clanek ze v nejakou dobu bude mars pozorovatelny stejne dobre jako mesic... totalni kravina ale zpusobila totalni naval a mnohahodinove fronty na prazske hvezdarne. co se nestalo: zatahlo se.
    pro to ale nemel dav lidi cekajici ve fronte moc pochopeni. hrozilo vyhroceni situace az na uroven selskych bouri ci prvni defenestrace. zvazovalo se povolani silovych slozek... a pak se nekdo zamyslel a udelal neco tak ceskeho ze nemuzu :)

namirili pry dalekohled na petrinskou rozhlednu a zbytku navstevniku ukazali rozmazane a zatmavene cervene svetlo nahore na rozhledne kterym se signalizuje letadlum ze tudy fakt neletet :) proslo to zejmena diky tomu ze lidi bylo tolik ze kazdy v podstate do okularu mrknul jen na par vterin a uz ho vyhanel dalsi.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    V noci jsem v práci měla otevřené okno, protože tu máme přetopeno a slyšela jsem proto krásně houkat puštíka. :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    BACCARA: Jen si dávají prostor na ztracení zásilek ;)
    mimochodem, čtu si ty recenze adresy na googlu - nic se nezměnilo a lituju každého, kdo ještě nezná celnicka.cz
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    DRABICZ: Vyměňovací pošta 120 se přestěhovala z Plzeňské na adresu K Hrušovu, asi to bude to zlepšení.
    "Pokrok se nedá zastavit" Vaše Česká pošta :)))
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Pamatujete si, jak se člověk nemohl dovolat na poštu 120 ohledně zásilky ze zahraničí? Volalo se tam tak 15 minut a 32 vteřin a pak se to automaticky položilo, tak jste museli znovu. Jednou se mi dokonce stalo, že jsem vyvrhl živé kuře na pentagram v poledne den po úplňku, tak ten telefon někdo (živý) zvedl. No a teď jde Česká pošta s dobou a vylepšili to! Je tam virtuální asistentka, která váš pošle do prdele o 11 mint a 28 vteřin rychleji - a to se vyplatí!
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Volá zákaznice.

Dobrý den,
    před rokem
    (poukaz má platnost jeden rok) jsem dostala darem dárkový poukaz do Vašeho eshopu.
    Vyčerpala jsem pouze polovinu a teď mi už nejde uplatnit.
    (Poukaz je jednorázový.)

...

To je uvedeno v obchodních podmínkách a speciálně v podmínkách pro dárkové poukazy, jo? ... ... ... To je teda nefér!

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Výborně. To by asi Maovi vypadly oči z důlků.

Kde se vzala česká čína? Falešná sójová omáčka jako nedostatkové zboží!
    https://www.youtube.com/watch?v=7XWZW6jugCM
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SALVATOR: Takhle se většinou bavím se šéfem:
    šéf: jak se máš?
    já: co potřebuješ?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Ovšem příště, příště budu ještě dospělejší a místo utrpnýho snášení ranně-kuchyňkovýho žvatlání vo hovně mu na rovinu sdělim, že na small talk prostě nemám energii. Asertivita!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Těšívají mě má dospělácká rozhodnutí, když se mi je povede realizovat. Dát si jablíčko místo čokolády. Jít spát hned a nepouštět si další díl seriálu. Zdvořile konverzovat v kuchyňce s přehnaně přátelským, vlezle servilním kolegou, místo abych ho (obzvlášť ráno) s vrčením poslal do pyče. Hezkypěknekámovolejá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam