• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH: Já bych chtěl ten držák na vlaječku, ale samotnej. K němu bych potřeboval vlaječky Machnovščiny, ale v odpovídající velikosti. To mám ale smůlu, jéje.
    SITH
    SITH --- ---
    Že si tohle někdo kupuje

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    vždycky mě pobaví "urban legends" (v práci, ve sportu, v baráku...) o lidech, které už nikdo pořádně nezažil a jejichž činy jsou s ubíhajícím časem mírně řečeno zkresleny a v podstatě zidealizovány...

"Starej Váchal by tam už dávno vlítnul a všechny je poslal do prdele"
    "Tam by prostě někdo měl bouchnout do stolu, jenže takový lidi jako starej Mašek už dneska nejsou víšco..."

nebo nesmrtelný:

To by se za starýho Nováka nikdy nestalo!

...akorát, že já už jsem tak starej, že si ty lidi pamatuju. A stalo by se leda velký hovno. Váchal by nikoho nikam neposlal, Mašek do ničeho nebouchal a za starýho Nováka by se stalo všechno tak, jak se to stalo...Ale neříkám nic, legendám všechna čest samo:)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsme s mojí čtrnáctiletou sestřenicí znovu rozkoukali Adventure Time od první serie :D skvělej serial a kvalitní trávení času s rodinou :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me, ze ten starej ipad v supleti nezacal horet.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Jaguar z navěky.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ešte stále som s rodičmi a psicou na mapách. Myslela som, že už to bude asi preč, ale nie. Boli u mňa pred 4 rokmi na návšteve, vyliezame z domu a zrazu nás míňa Google autíčko. Neskutočná náhoda, ale fakt milá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SHARKIE: V Berouně taky. Potřeboval sem blbý antihistaminika, protože mi zrovna dneska došly a prodrat se do lékárny přiléhající k Albertu byl skoro nadlidskej úkol.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SATOO: U nas im vypadla polka samoobsluznych pokladni. To som tam este nevidela. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Jeden deň sviatok a v potravinách koniec sveta.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    ACKO: Je to dobre a vtipne, ale prijde mi, ze je to jen Mikyrova verze "Cunk on Britain" , ale taky to budu sledovat dal :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    Dneska potěšilo, asi budu sledovat i dál
    Jaká byla první slova Praotce Čecha? | Mikýřova hysteorie EP.I
    Jaká byla první slova Praotce Čecha? | Mikýřova hysteorie EP.I
    https://www.youtube.com/watch?v=VSD3m0tUGKE
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    The Terminator - 1950's Super Panavision 70
    https://www.youtube.com/watch?v=E4OywilYauQ
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    30 let spolupracuji s anglickymi punk veterany CONFLICT, jsme velci pratele, ti si ted sehnali noveho booking agenta pro EU, ale rekli mu jednu podminku a vyjimku, ze v ramci CR jim bookujeme my s Knockout Booking. ;o) On souhlasil. Mimojine je to booking agent Laibach pro Benelux ;o)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Julianne Moore by Peter Lindbergh for Harper’s Bazaar, 2008
    "Seated Woman With Bent Knee" by Egon Schiele, 1917

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ÚS rozhodl o konci kastrací při úřední změně pohlaví | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/kastrace-trans-povinne-uredni-zmena-pohlavi_2405070908_ank
    SITH
    SITH --- ---
    SALVATOR: co bys od krále cringe a vrchního stalkera čekal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam