• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Starship
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: omni je vždycky daleko chytřejší!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    vcera trenovala svycarska armada pristavani stihacek na dalnici - driv to delavali pravidelne, potom meli vsichni pocit ze to je zbytecny a ted uz ten pocit asi zase nemaj. Bylo to veliky show, televize prenasela v primym prenosu a nase kancelar to sledovala s velkym potesenim. Nejvic nas ale pobavilo, kdyz na detailnich zaberech bylo videt ze si piloti krome specialnich patchu na uniforme jeste nalepili na kokpit dalnicni znamku :-)

    GREGI
    GREGI --- ---
    BOOSTER SPLASHDOWN!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DEADSLUT: To asi furt zalezi na verzi. Tohle je nejaka 3.5 jeste. Ta omni uz je daleko chytrejsi a jak jsem psal. Furt je to na zacatku a uz ted ta GPT AI udelal velkej pokrok za posledni dva roky. Jsem fakt zvedavej kde to cele bude za dalsi dva roky. Ja ji furt beru jako takoveho buddyho se kterym se bavim stylem "mam ve tri hodiny schuzku ohledne tohohle a tohohle..rekni mi deset temat na ktera se mam pripadne zeptat"..ona mi je vyhodi a ja si reknu..jasne ctyri jsem vedel..tri jsou picovina a tri jsou fakt dobry..Diky. Jsme na prahu novy ery. Pristi tyden predstavi Apple na wwdc novou chytrou SIRI, ktera bude z velke casti "on device", takze privatni a opet pro nas stary boomery uz tohle uplne nebude, ale dnesni generace prvnacku uz bude mit za deset let nejakou formu AI v mobilu jako svyho nejlepsiho kamarada/kamaradku se kterou muzou probirat vsechno a ona na ne nikdy nic nevyzradi..nikdy je neobechcije apod..Bude to skvely co se tyce nejakyho seberozvoje..mental health atp. Ja se na to dost tesim :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    HEJSEK23: deadslut hlavně trochu pláče, neb tu v poklusu během dne zahlídla ještě uplně geniálně nabitý shrnutí, kde jsem se to octla a ať si dám stopku a... a už neni:(( tak neznámému autorovi děkuju aspoň zpětně:)

    KOUDY: Hele... když zůstanu v kontextu slovních hříček, tak bych s tebou do jistý míry souhlasila, co se týče angličtiny. Tam když to dobře napromptuju, vypadnou leckdy věci, který bejvaj použitelný minimálně jako starting point, když sama zrovna mám blok. Jenže v angličtině "chápe" principy tvorby hříček, do nějaký míry ví, jaký morfologický a lingvistický principy v tom jazyce fungujou, že třeba vhodno využívat aliteraci a jak na blending, má dost dat na to, aby mohl použít dvojsmysly... V češtině mi přijde na tohleto zcela nepoužitelnej - bez ohledu na promptování, vysvětlování a přesnost instrukcí mi přijde, že akorát doslovně překládá a roubuje anglický principy na češtinu, která z podstaty funguje jinak. Ty výstupy mi přijdou obvykle uplně nesmyslný a nepoužitelný, nebo v lepšim případě plochý a mechanický. A vzhledem k omezenosti dat, na kterejch se oproti angličtině může tu češtinu učit, podle mě bude trvat, než se tohle změní.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOXICMAN: proto je úplně zbytečný vytvářet výstupy, který budou substituovat celou knihovnu lidstva v 5 větách. digitální encyklopedie máme, na vztahy mezi pojmy musíme přijít už sami
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Vymazlená fit kůrka, naložená okurka :-)))
    Uleželá shitkurka pro bělost jako sněhurka :-)))
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MICHELLEDANIELS: nebo napíšu na nyč a tady se sejde vždycky moudrost celého světa
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Jako včera jsem si šel koupit něco v UGO, koukám se na tu tabuli s nabídkou, načež mě předjíždí nějaký vozík nebo co...myslel jsem nejprve, že někomu ujel nějaký nákupní košík, tak jsem po tom instinktivně sáhl rukou.
    Když se to pak na mě otočilo a začalo mluvit se salátem na poličce, tak jsem to teprve pochopil.

    Nevim, kde budeme za 2-3 roky...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    TOXICMAN: Tak třeba ta FITKURKA mě docela zaujala...

    Klidně by to mohla být i shitkurka.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PALEONTOLOG: člověk nikdy nebude mít v biologickém mozku celou knihovnu lidstva... na nadhození variant/možností co tě na první dobrou nenapadnou je to dobrý, ale musíš to pak dodělat
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: místo vymýšlení promptu můžeš vymýšlet vtipy o kyselejch okurkách, idk
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: ja doufam, že AI ještě dlouho nic říkat nebudu. Ja si většinou vystačím sama, když si nemam s kým povidat :D... Nebo naseru někoho tady a uz si mam s kym povídat :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    R_U_SIRIOUS: Jak rikam. Je to o promptu jakej zadas. Muzes AI rict, at se pokusi byt co nejvic vtipna, nebo at se snazi byt co nejvic originalni atp, nebo at ti tech hricek nenapise 30 ale 100...pak ti vypadnou uplne jiny veci. Byl to jen priklad. Tyhle GPT veci/copiloty apod ja osobne beru spis jako takoveho virtualniho buddyho, ktery mi dava u marketingovejch/copy veci a textu hinty, ktere by me samotneho nenapadly, ale vzdycky si je pak dal rozpracuju/upravim uz sam, ale zaroven je potreba rict, ze jsme furt na zacatku a za 2-3 roky uz to bude schopne vyplodit bezchybnej text, kterej bude k nerozeznani od textu napsaneho clovekem + I ted uz jsou tyhle databaze samozrejme daleko chytrejsi a "vzdelanejsi" nez jakejkoliv clovek na svete.
    MICHELLEDANIELS: Me asi pet jo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: ani jedna položka mi nehla s koutkem úst, ale dobrej pokus
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Co zázraky. Je to tak nehorázně trapný že ani jedna z těch "hlášek" mi ani necukla s koutky.
    Prostě naprosto plochý
    to věřím nechá deadslut naprosto chladnou 😏
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    R_U_SIRIOUS: přečetl sis to? moc tam zázraky nejsou
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Už když jsem to ráno četl, tak jsem si řekl, že by se na to hodilo použít AI. Pak jsem se zarazil, že to přece nemůžu udělat. Není to moje práce a neznám celý kontext.
    Nemluvě o tom, kolik bych tím spálil energie.
    Tak jsem tu myšlenku na AI prompt(ně) opustil.

    Koudy ale nezklamal. :-)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY: Až přijde Deadslut, tak tě zabije. Zkazil jsi jí celou práci. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam