• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    DROOPI: Nebudu se omlouvat a vím že když ty jedeš na dovolenou... no však ty víš. :)))
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    BACCARA: tak dik, kvuli tve radosti uz hodinu a pul sedim v letadle a cekam na odlet....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOBESH: kdo prdí, půjde jako poslední!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Jdu se koukat na bouřku, otevřu dveře garáže dokořán, hurá.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MICHELLEDANIELS: ty ses bystre devce! :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOBESH: :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Buduci tyzden nic a nikam nemusim. Mam uplne prazdny kalendar, takze si mozem spravit kazdy den cisto podla seba. To sa mi tento rok este nestalo a fest sa na to tesim. :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: napodobne Salvatore! To mame oba dnes uspesny den!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: To je skvělé pozorování, Blowupe! Skvělá práce! ❤️
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: hezka analogie, s tema batolatama. Me to kviceni o mansplainingu ty prcky taky pripomina, v urcity fazi jim nesmis s nicim pomoct, protoze vsechno chtej udelat sami, i kdyz uplne blbe. Je to taky roztomily i kdyz halt vsechno trva dyl a obcas to musis delat znovu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA
    VIDA --- ---
    Mám appku na převod textu na řeč. Funguje; používám. Potud dobrý. Akorát to méno mi v Česku moc nejde přes... prostě říct nahlas. Welcome Speechify.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Syn dostal něco, co si už dlouho přál, měl velkou radost a moje matka utrousila, "szczęśliwy, jak by mu ktoś do kieszeni narobił." Jak jsem mohla bez znalosti této fráze dosud existovat?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Tyhlety podvečery, kdy se nedá dělat nic moc kloudnějšího než žrát meloun, popíjet prosecco a čekat na bouřku.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    další telefonát o tom jak mám zavirovaný počítač od "odborníku z Microsoftu".
    tentokrát si to převzal kolega ze Srbska.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Happy Happy Joy Joy! | The Ren & Stimpy Show
    https://youtu.be/Wog-z_Esnw4?si=Zfe15BohNT5PpnNs
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ERRTU: tak dik!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ERRTU: mam a uz par let ho opakovane s uspechem kupuju jako darek, kdyz jedu mimo cr :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    :)) true story

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam