• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: Jo a na tý fotce je jich nejmíň šest.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Najdi strašilčátka :)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Dnes opět Dlouhozobka :)

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dostal jsem bonboniéru a hrneček.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Muj paddleboard za 1500 prezil rozboureny more! Ted spolu prezijeme vsechno...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    panelák pro modrásčí larvy

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Madlenky se rozmnožily. Máme malý strašilčátka. Už se těším, až je uvidím naživo.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    A jeste jedna bombicka! Nigella arvensis, cernucha rolni. C1t, krehka kraska.

DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Hibiscus trionum, ibisek trojdilny. C1t

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SATOO: pevuska modrá
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Snídaně <3

SM3
    SM3 --- ---
    Pobavil mě tenhle debílek, nelegálně překročí hranice a pak bude kňourat, ať tam lidi nejezdí, protože jsou na něj zlí :))
    Čech vycestoval do Indie, kvůli údajně neplatným dokladům seděl rok ve vězení
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-rok-a-pul-v-indickem-vezeni-nejezdete-sem-vzkazuje-uvezneny-cech-255276
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Moja provizorna veza zo stoleckov a zidliciek vydrzala a ja som sa dostala az k hornej policke v knihovne a mohla ju posunut o radu vyssie. Ale hlavne som vdaka tomu nemusela odsuvat gauc a tahat tam stol. To sa mi vazne nechcelo. :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NOFNAK: ta vařečka je boží :))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    TRISSIE: no tak právěže nebylo ani jednou jméno.. Tady se za prvé stejně všichni známe a jelikož jsem psala, že na dlouhodobější spolupráci a hledám kluka, protože jsou věci které úplně nezvládnu a budu s tím potřebovat pomoc, tak bych chtěla mít aspon představu, jestli se mi ozívá 13letý tele, nebo už někdo komu je přes cca 16 a je tudíž šance že je dvakrát tak velký jako já..
    A zase pokud vědí, že je tu velká poptávka po brigádách, tak bych se snažila z těch xx stejných inzerátů nějak lépe představit a tím zvýšit svojí šanci na úspěch. Ale já sem náročná a třebas u mě v CV můj věk není diskriminační ale dalo by se říci záruka několikaleté praxe.. Ale já pracuji na sebe a tam je ta praxe nejdůležitejší.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE 14:07:35 5.7.2024
    A koneckoncu vek ani bydliste nepisu ani do CV, ktere posilam pri normalnim jobhuntingu u serioznich instituci, od doby, co me znama headhunterka upozornila, ze se nemam aktivne diskriminovat
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOPRETKA: na druhou stranu, pokud jsi specificky nenapsala, ze chces vddet vek, tak proc by ho psali?
    Mne by teda fakt nenapadlo na vyzvu "v meste x hledam pubose na brigadu, napiste SMS a zavolam" psat vic nez "dobry den, mam zajem o inzerovanou praci, jmeno".
    Zvlast nejake nahodne osobe na fcb fakt nebudu davat udaje, o ktere si nerekla.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: nene, a ted píše maminka.. dobrý den, můj syn by brigádu ocenil, bydlíme u kina. zase žádné jméno ani věk syna.. Pak se ty děti mají prezentovat, když jsou z takovýho materiálu.. Bože už jenom to že děti naučím základům slušného chování jim zajistí 80% úspěšnost na trhu práce...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dala jsem inzerát na fb skupinu města kde mám chatu, že hledám pubose, na natření plotu a že ať mi kluci pošlou SMS a já jim budu volat spět. Takže zatím volali tři čísla, jedno volá neustále co 10 minut. SMS neposlali. Dalších asi 6 poslalo, dobrý den mám zájem o brigádu, někdo přiložil město.
    No až teď napsal kluk, dobrý den je mi 16 let a prezentuji se jako hodinový syn......
    Jelikož to je zatím nejlepší odpověď, asi si najmu hodinového syna.)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Koupil jsem ve Vraňanech 6 kg jahod a konečně udělal marmeládu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam