• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT:
    AXTHEB: Jé, o něm jsem dneska slyšela na FB. To je stejný typ paneláku?

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    LUSINDA: Silně ohrožený hořec křížatý, je na něm závislý kriticky ohrožený modrásek hořcový Rebelův.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    AXTHEB: co to je za krásnou kytku? 🙂
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    joooo mám na chatě konečně zprovozněný záchod!!! a hlavně já ten návod konečně pochopila! ted si jenom dovést pilku a budou i dveře!!! A teda aby to fungovalo, když to stálo nemalé peníze!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Ještě nevyjeli, zatím nikdo neumřel.
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS: a přežil to? :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potkala jsem na Hlaváku Orient express.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Najdi strašilčátka :)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Dnes opět Dlouhozobka :)

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dostal jsem bonboniéru a hrneček.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Muj paddleboard za 1500 prezil rozboureny more! Ted spolu prezijeme vsechno...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    panelák pro modrásčí larvy

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Madlenky se rozmnožily. Máme malý strašilčátka. Už se těším, až je uvidím naživo.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    A jeste jedna bombicka! Nigella arvensis, cernucha rolni. C1t, krehka kraska.

DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Hibiscus trionum, ibisek trojdilny. C1t

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SATOO: pevuska modrá
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Snídaně <3

SM3
    SM3 --- ---
    Pobavil mě tenhle debílek, nelegálně překročí hranice a pak bude kňourat, ať tam lidi nejezdí, protože jsou na něj zlí :))
    Čech vycestoval do Indie, kvůli údajně neplatným dokladům seděl rok ve vězení
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-rok-a-pul-v-indickem-vezeni-nejezdete-sem-vzkazuje-uvezneny-cech-255276
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Moja provizorna veza zo stoleckov a zidliciek vydrzala a ja som sa dostala az k hornej policke v knihovne a mohla ju posunut o radu vyssie. Ale hlavne som vdaka tomu nemusela odsuvat gauc a tahat tam stol. To sa mi vazne nechcelo. :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NOFNAK: ta vařečka je boží :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam