• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ADELHAIDA: děkuju! Já uvažovala podobně, ale zmatlo mě, že zběžné gugleni mi jiřičky ukázalo s bílým bříškem, který jsem na onom hejnu (pravda, v podvečer) neidentifikovala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Taky mě napadly jiřičky.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DEADSLUT: Nejspíš jiřičky, nebo možná ještě břehule, ale ty jsou u nás dost vzácný. A bílý peří při pohledu zblízka moc ptáků nemá:-)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Včerejší koupání při západu slunce (u kempu Bůček před občerstvením U termita, kde maj dobrej po-sportovní smažák), kdy jsem plavala s obřím hejnem něčeho-jako-vlaštovky krouživším těsně nad hladinou. Určitě stovka ptáků, co mě málem trefili do hlavy (a žádný neposral, dvojí radost :D). Jen teda nevím, co to bylo, na vlaštovky krátký ocas, bříško mi přišlo spíš do růžova/béžova.... A ten přechodník mám asi taky blbě, tak prosím místní lingvisty i ornitology o případnou korekci :))
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Finská komedie Heavy Trip bude mít pokračování, první trailer je venku! | Spark Rock Magazine
    https://www.spark-rockmagazine.cz/finska-komedie-heavy-trip-bude-mit-pokracovani-prvni-trailer-je-venku
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Dnes při večeři na terase jsme nejprve zaslechli takové rychlé ťukání a pak jsme je i uviděli. Čápi. Kroužili nad poli a někde za remízkem měli sněm a klapali jak diví. Krásný pohled i poslech.
    A ještě mě moc těší, že na terasu k petuniím často léta dlouhozobka, český skorokolibřík.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já viděla táhnout divoký husy. Nevšimla bych si jich, kdyby se zrovna nespojovaly dvě menší letky. Byla u toho spousta kejhání, tak jsem se, byvše na vesnici, rozhlížela, kde má kdo husy, až jsem se podívala nahoru. Celkem táhly nebem tři ikonický šipky a v raním slunci se krásně leskly.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    potěšilo mne, jak jsem vyhověla intuici a neobvyklému nápadu a jak jsem za to byla odměněna: sama jsem na necelý týden vyrazila na random jihočeskou lokalitu, nachodila jsem tam (navzdory vedrům a slejváku) 82 km. Stromy, rybníky, kopce, půvabné bizáry v regionálních muzeích a poslední den i zblízka pozorovanej letící ledňáček! Tenhle způsob dobití baterek si do budoucna rozhodně zachovám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    u nás si letos vrabčáci postavili hnizdo v zimolezu u cestičky tak, že stačilo si na cestičku postavit stupínek a člověk jim viděl "až do kuchyně", aniž by musel byť i jen pohnout větvičkou.
    Sice teda jsme přišli o celou letošní úrodu, protože jsem dětem zakázala lézt do keřů, ale úroda bude i napřesrok a takováhle příležitost koukat, jak vrabci rostou, už nebude :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ptačí téma? Tak se přidám, že mě každý den baví hejno rehčích výrostků, kteří se vylíhli u nás na zahradě, jsou strašně hluční, a chodí se chlubit se svými úlovky. Každou chvíli přiletí na římsu před otevřenými dveřmi mrňavý rehek s nohatou kobylkou nebo vypaseným broukem v zobáku, chvíli tam řve a producíruje se a pak odletí si to někam sníst.
    KURE
    KURE --- ---
    Nebo slepice ;)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GANDHI: nebo moudivláček
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A potapka rohac. Právě ji jdu vyhlizet
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GANDHI: nebo čejka chocholatá :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MULTICAT: ono jich bude vic - takovej chocholous taky nema to jmeno jen ta pro nic za nic:p
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: jj dudka znam, ale že je i Sýkora punkáč, to jsem nevěděla :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo, jsou dva punk ptáci > dudek a parukářka, oba jsou nádherní.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: musela jsem si to vygooglit, a to je nejlepší pták! Závidím :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Odpolední výlet do voňavého lesa, a že jsem viděla sýkoru parukářku.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SITH: "... a tak česká dovednost pomohla zase jednou k vítězství borcům jiných národů."
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Byli jsme s druhou ženu na Pridu na Letný. Když nás už třetí dýlerka duhovýho merche ignorovala, zatímco nabízela vlaječky všem ostatím v okolí, pojal jsem podezření, že minimálně já musím vypadat jako 101% bílý heterosexuální muž narušitel, kterej si nezaslouží jednorožce :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam