• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BERRUNA: Ten ladící lak :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Posnídat pochoutkový salát, po otevření článku s Milošem Malaníkem jsem si ho hodil na tričko, ten člověk je neskutečná stoupa. A ještě mu dají pod fotku popisek že tam dělá třicet let. On baví, ale to nemohu úplně říct.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FINSON: znáš to...

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FINSON: já budu v pořádku, dám si kávu! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MULTICAT: Kdo bude ráno v pořádku? Návštěva? >:-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: kámoš, dva metry, přišel jednou s monclem na což druhý reagoval otázkou "no ty bláho, kdo tam dosáh?"
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přijela milá návštěva a už mám doplněnou zásobu kávy, ráno bude v pořádku.
    :)

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    HOWKING: Areál Šroubáren Libčice nad Vltavou ;)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BERRUNA: Landek?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Dnešní výstava a uhelná zmrzka s M&M ♡

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: přijel, ale jen o pár minut a byl jsem "crewboss" takže jsem si pozd. příchod nenapsal a dělal jsem jako že jsem přišel včas. 😏

Jinak teda ta věc s těma grafiťákama mě poměrně dost netěšila, nejen proto že jsi se tomu musela věnovat a neměla čas na mě, ale já na to mám asi dost nepopulární názor a myslím si že grafity k železnici patří, líbí se mi to (narozdíl od hnusnych špinavých a smrdutých vlaků, které máme) a nemyslím si že ten řidič vlaku měl právo kvůli těm pár uličníkům zapříčinit zpoždění vlaku. hlídat grafiťáky NENÍ jeho práce a to jak vyskočil z vlaku a začal je nahánět po kolejích mi přišlo až přes čáru. Co kdyby ho při tom sejmul nějaký vedle projíždějící vlak? btw. od čeho mají čd ve vlacích ty otřesné sekuriťáky?
    ... nemůžu si pomoct, ale grafity nepovažuji za ničení majetku. uffff muselo to ven.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Včera mě mile potěšil tenhle horror z dílny mnou momentálně nejoblíbenějších Youtube komiků. Za mě 4*
    MILK & SERIAL (FOUND FOOTAGE HORROR FILM)
    https://youtu.be/pbzGQ1lszv4?si=bDnaPdUUSaBafhZc
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nemám ráda slovo flusat, ale ten, kdo přeložil rockspitter jako šutroflus, je bůh, a vždycky když to slyším, zmocňuje se mě záchvat lásky. <3
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LUSINDA: Malinový je nejlepší.
    FINSON
    FINSON --- ---
    SALVATOR: "Já neumírám, já takhle žiju!"

Jinak k topicu: Před asi 30 lety jsem byl v sousední vsi u svého rodného městečka na nádvoří hradu na nějaké veselici, se svými rodiči, a s těmi se tam dal do řeči nějaký jejich známý, strašně tlustý hlasitý chlapík, který když přenesl svoji pozornost na mě a nějaké puberťáky okolo, měl na nás kecy "Nedáte si klobásu? Támhle v tom stánku mají skvělou! Vy tady pořád přešlapujete, nenajíte se, a pak jste takhle hubený!" Chlapík je extrémně veselý a je ho všude tak plno, že mu není jak kontrovat, není ho jak utřít, opře se do toho, jak je mládež vychrtlá, během chvilky ještě dvakrát nebo třikrát.

Střih - o 30 let později: Jsem v rodném městečku na náměstí na nějaké akci, je tam i pódium a vystupují na něm místní kapely. Jeden extrémně veselý švihácký frontman na pódiu scatuje a famózně hraje na saxofon do parádního blues rocku a mezi skladbama má plno vtipných řečí - až mi to začne být povědomé. Zeptám se mámy, kdo je ten pán s tím šíleným drivem, a ano, je to ten jejich známý.
    Já mám radost, že se dal dokupy a zhubl minimálně půl tuny, je pořád stejně výrazný, ale vypadá o těch 30 let později zdravěji než tenkrát, a máma je odvařená z toho, že si jejího kámoše pamatuju...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pobavil kamarád dneska. Prej "tyjo, ty máš moncla, nebo co?" A já mám přitom jen takový kruhy pod vočima.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jupí! Tak jsem se konečně dočkal a potkal jsem cestou do práce nejlepší vlakvedoucí 😍
    Tolik jsem se těšil na to kdy už ji potkám,
    a je to tady.
    ...asi to půjdu napsat ještě do achievementu 😎
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Už asi čtyři roky dostávám přání k svátku od nějakého Vítka... Loni jsem to už nevydržela a zeptala se proč mi píše, páč já ho fakt neznám..(posílá prý přání každé Petře, co má v telefonu) a při zjištování proč má na mě telefon, jsme se dopídili k tomu, že mezi roky 2005-2007 jsem byla na Silvestra v Dublinu a kalilo se u pláže v domečku, kde byli samí češi a slováci.. druhý den kocovina jako kráva, ale udělali jsem si společnými silami luxusní česnečku, která nás postavila na nohy a byla tak luxusní, že si na ní oba pamatujeme..
    Tak si na mě zase letos vzpomněl, začíná to být příjemně milá tradice..))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Koupaliště v Kravarich.
    Se vstupnym 10 Kc/den (a po pate zdarma) tam chodej rodiny s detma na pisecnou plaz s brouzdalistem, pubertaci blbnout na skakaci molo, tricatnici/ctyricatnici s nirnym briskem zacutat si nohejbal a duchodci posedet na kafe nebo pivo ke stanku.
    A je to takovy mile normalni a je videt, ze ta vesnice zije.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SPIKE411: mrož je supr i v ty malinový verzi 🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam