• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vyrazila jsem za kamarádkou. O hodinu dřív, dement no :-D
    Ale! Našla jsem lavičku ve stínu, což je super. Taková blbost a jak potěší.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Vazeni cesti promoteri, jestli je nedostanete do Letnan, jste u me mrtvi Homolkove!
    Kapela Oasis se vrací na pódia. Příští rok se vydá na koncertní turné - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/kultura/hudba/oasis-liam-gallagher-noel-gallagher.A240826_133713_hudba_jgo
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Není větší ukázky tradičních hodnost a konzervativních postojů než rozvod řešeny přes main page idnesu :D
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Budeme dělat srážkotokovou studii. A v rámci srážkotokové studie je potřeba objednat (teoretickou) povodňovou vlnu. Yes! Já chci podepisovat objednávku na povodňovou vlnu!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Seniorce na balkoně v Brně přistál leguán. Odchytili ho strážníci | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/seniorce-na-balkone-v-brne-pristal-leguan-odchytili-ho-straznici/
    KURE
    KURE --- ---
    SIR_PROMOE: tak to pozná podle toho s jakejma koulema bude chtít hrát.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    OVERWATCH: no jen jestli taky nemyslela petang 🙃
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARGANNAH: fejs je mrtvej dejve :) ve slove tiktok mas par preklepu ;)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PALEONTOLOG: Still better lovestory than Meta
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARGANNAH: systemem reportu zavadnyho obsahu absolutne nepochybme a treba stalkerska premiova funkce neviditelnost ve statistikach je uplne dada, ani jalo majitel klubu mekontrolukes, kdo a chodi. tomu rikam svobodny pristav :-))
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tady jako někdo vážně tvrdí, že věci jako Fecebook nebo Xko jsou lepší než nyx? Like vut? Moc mě to pravda nepotěšilo, ale pobavilo notně, leč každému samozřejmě jeho Poděbrady (a reklamy a algoritmy)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SHEALA: tak ja se snad nikdy nestydel za to, ze jsem duchodce a malomestak. ale asi je to tim, ze nejsem nicim vyjmecnej, zajmavej a ze sem nudnej prumernak. nicmene je to takova legrace, kdysi byval nyx na pozvanky a elita se citila elitne. nicmene, kde je dneska elita? co po ni zustalo. nada...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VYHULENY_UFO: Jsme stary, bolí nás kouleno, a chováme větší než malý množství kočk.
    FIFI
    FIFI --- ---
    NAVARA: Exkluzivne tu hlavne chybi Afram ☹️
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FIFI
    FIFI --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NAVARA: nojo, to ma jedinou vyhodu, muzes zjistit, kdo s prispevkem prisel jako prvni a kdo obcas auditka necte a sazi tak duplicity.
    ale chapu, ze pro spoustu uzivatelu je to nostalgie. stredni skola, mladi, prvni lasky, prvni drogy, prvni hadky na internetu, to je vsechno pryc. hadky zustaly, ale mladi zmizelo. (schvalne vynechavam poznamku na tema, kam zmizely vsechny mlady holky z nyxu)... :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: Tady post najdeš ho vždy na stejném místě, chronologicky zařazený - to sociální sítě se svými algoritmy neumí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SPIKE411: ja vim, to rikal i tady, nicmene porad si myslim, ze prepisovat chatovaci system z minulyho stoleti, kdyz mas hromadu jinych alternativ, je proste silenstvi... ja vlastne ocenuju hlavne jednu vec a to moznost platby premiovky bitcoinem, takze se nekde v nejaky excelovy tabulce neobjevi moje udaje.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Napsal jsem omylem kamosce: Dame peting? (myslel jsem petang)
    Ona odepsala: Kdy a kde?

Poznamka autora: To vypada nadejne ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam