• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    R_U_SIRIOUS: ještě nedávno to bylo na Arte
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KAKIHARA: Nemůžu to nějak sehnat. Nevíš, kde se na to můžu podívat?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Doprucuju ten britskej puvodni serial - Life on Mars. Velký dobrý!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ...že jsem v hospodě na otázku, co chci, mohla odpovědět: "Jít se vychcat." A bylo to kvitováno milým úsměvem. :)

#Dětenice #středověkáhospoda #vobrovskejkýč
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    OVERWATCH: Zákazník nás pán platilo naposled v roce 1924. Vím, dekuji.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Včera jsem dokoukal seriál Svět pod hlavou. Po dlouhé době seriál, který má hlavu a patu. Potěšilo.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vyrazila jsem za kamarádkou. O hodinu dřív, dement no :-D
    Ale! Našla jsem lavičku ve stínu, což je super. Taková blbost a jak potěší.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Vazeni cesti promoteri, jestli je nedostanete do Letnan, jste u me mrtvi Homolkove!
    Kapela Oasis se vrací na pódia. Příští rok se vydá na koncertní turné - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/kultura/hudba/oasis-liam-gallagher-noel-gallagher.A240826_133713_hudba_jgo
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Není větší ukázky tradičních hodnost a konzervativních postojů než rozvod řešeny přes main page idnesu :D
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Budeme dělat srážkotokovou studii. A v rámci srážkotokové studie je potřeba objednat (teoretickou) povodňovou vlnu. Yes! Já chci podepisovat objednávku na povodňovou vlnu!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Seniorce na balkoně v Brně přistál leguán. Odchytili ho strážníci | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/seniorce-na-balkone-v-brne-pristal-leguan-odchytili-ho-straznici/
    KURE
    KURE --- ---
    SIR_PROMOE: tak to pozná podle toho s jakejma koulema bude chtít hrát.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    OVERWATCH: no jen jestli taky nemyslela petang 🙃
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARGANNAH: fejs je mrtvej dejve :) ve slove tiktok mas par preklepu ;)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PALEONTOLOG: Still better lovestory than Meta
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARGANNAH: systemem reportu zavadnyho obsahu absolutne nepochybme a treba stalkerska premiova funkce neviditelnost ve statistikach je uplne dada, ani jalo majitel klubu mekontrolukes, kdo a chodi. tomu rikam svobodny pristav :-))
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tady jako někdo vážně tvrdí, že věci jako Fecebook nebo Xko jsou lepší než nyx? Like vut? Moc mě to pravda nepotěšilo, ale pobavilo notně, leč každému samozřejmě jeho Poděbrady (a reklamy a algoritmy)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SHEALA: tak ja se snad nikdy nestydel za to, ze jsem duchodce a malomestak. ale asi je to tim, ze nejsem nicim vyjmecnej, zajmavej a ze sem nudnej prumernak. nicmene je to takova legrace, kdysi byval nyx na pozvanky a elita se citila elitne. nicmene, kde je dneska elita? co po ni zustalo. nada...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VYHULENY_UFO: Jsme stary, bolí nás kouleno, a chováme větší než malý množství kočk.
    FIFI
    FIFI --- ---
    NAVARA: Exkluzivne tu hlavne chybi Afram ☹️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam