• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORIARTY: jako trochu me vadi ze podle me udelali hru a nikdo se me neptal na souhlas...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Tuhle hru chci! (je podle pravdy)
    Majster Symulator Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=FUdqnfUYBfc
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    The Emptiness Machine (Official Music Video) - Linkin Park
    https://www.youtube.com/watch?v=SRXH9AbT280
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: to je otázka :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: kolegové dělali dragboat, a nebo drag queen boat? :-)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Nové video od Icedmana xD
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FLAD: to dělali kolegové v bývalé práci, to mě nepřekvapilo :)
    FLAD
    FLAD --- ---
    MAR_TINA: Mně teda pobavily dragboat, představuji si dvacet drag queens ve fancy šatech s pádlama v rukou, jak za zvuku bubnu jedou po nějakým jezeře...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koukám na podmínky cestovního pojištění, seznam povolených sportů... Tak mohu jet do Bradavic, jestli jsou teda v Evropě.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    že z něčeho, co původně bylo vlastně k nasrání, je ve finále taková krásná a úsměvná záležitost :-)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: ufff, to se mi ulevilo :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Žádná, to já se jen ujišťuju, kdyby náhodou :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: 1. Ty jsi výjimka, 2. Jaká čárka?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Ale mně jsi opravování dovolila. To ti teď jako dneska nesmím opravit ani čárku? :-O
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Stáhla jsem ze silnice uhánějícího psa, co se chtěl nechat přejet autobusem, kterým jsem měla odjet. Neodjela jsem, držela jsem psa a zavolala Axovi, jestli může přinést z domova vodítko; vzal psa na obecní úřad a mně zavolal taxi; sotva jsem to dala do únětické skupiny, vlezla jsem do roztocké, jako první se mi zobrazil příspěvek majitelky a už si pro Zuzanu jede a já se s ní můžu zítra přijet pomazlit, juhů! Se Zuzanou, ne s majitelkou. Dnes je dobrý den. Tohle jsem potřebovala. Potřebuju dělat svět lepším. Aspoň malinko, aspoň místy. One lost soul at a time. <3

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KURE: :D
    Náš profesor perštiny kdysi jako první jazyk začal studovat elfí jazyky od Tolkiena... No a potom ho to odvedlo k perštině, tádžičtině a dalším íránským jazykům... Takže hm no. Konec jazykového okénka :))
    Ps: Nebudeme všichni překvapení, že Tolkien si do Pána prstenů nacpal i z velké části starobylou perskou a stredoasijskou mytologii... Včetně samotných prstenů moci, hory osudu, etc.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KURE: Když si ho dáš s piccolem a kečupem, určitě někomu vybouchne hlava.
    KURE
    KURE --- ---
    Tohle: GRANTORINO

:D seriozní jazykovědnej rozbor mordorštiny
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SAMOUT: chápu kam míříš, ale ono není Nazgûl jako Nazgul...

Neboli to jméno je nazgul=nazgol.. Gol je květina.
    "Derived from Persian ناز (naz) meaning "delight, comfort" and گل (gol) meaning "flower, rose"."

Jenže gûl je přízrak.
    Nazgûlové (Černá řeč Mordoru: názg prsten, gûl přízrak

Ale chápu, taky jsem hnidopich :)
    KURE
    KURE --- ---
    PREKOTKA:
    SALVATOR: já to asi nechápu. co je špatně na hroznové víno?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    SALVATOR: tohle mě nerozhodí. Ale je fakt, že kdyby se takových hnidopichů za den nastřádalo víc, tak každý další riskuje, že se na něj usmívat nebudu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam