• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    FIDA
    FIDA --- ---
    MULTICAT: já si k tomu zase pro změnu od toho svého vždy vyslechnu, že jsem emo a fakt trapná:D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn: "Mami, víš že Dušanovi Vlkovi vyšla nová deska?"
    Já: "Jo, vím, můžeme si ji poslechnout."
    Syn: "Mám rád Dušana Vlka, líbí se mi slovenština. A nejraději mám tu jeho desku Babí léto v podzemí."

To je boží. Snad mu to vydrží.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    a jezis, operahypno opet v radoby-trolovskem rozesiracim modu, nekrmit!
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VOJTECH111: za mě ideálně poškrábat jak velocipedy tak i vozy motorové. Podle mě motoristé by měli mít jediné právo a to je právo na smrt v gulagu.
    VOJTECH111
    VOJTECH111 --- ---
    OPERAHYPNO: No jo, kaslat na cizi majetek. Jak ma nekdo auto, tak je zlej a nezajem ze k tomu mozna ma i nejake padne duvody. Jo to kdyby nekdo poskrabal velociped, to by bylo lze!
    (nepobavilo, nepotesilo, to by se totiz vsem muselo merit stejnym metrem, smazu se sam az na kompu)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    KAKIHARA: děti zničily vozy a plakaly i ženy! sem se málem posral z představy investičního infarktu dotyčnejch brmbrmistů
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    OPERAHYPNO: "Některé ženy měly i slzy v očích, protože to dost pokazilo celou akci." lol
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ATUARFIK: a byla tam i otázka, zda se rajčata skladují v lednici?
    LUSINDA: na dovolený v Itálii ve věku 6 a devět let vzpomínám moc ráda, Italové milujou děti :)

A radost mi udělalo, že jsem včera poslala do nového domova první tři strašilky a ještě jsem zjistila, že v tom domě bude víc lásky, než jsem vůbec tušila ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nove podrazky a celkova renovace mych twisted X bot. Takova malickost a jakou udela radost.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    [zajíkavým tónem tonoucích v slzách]: "BRM BRM TŮ TŮ "

Dva malí chlapečci na dožínkách v Doudlebech poškrábali ostrým předmětem třináct aut - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-dva-mali-chlapecci-na-dozinkach-v-doudlebech-poskrabali-ostrym-predmetem-trinact-aut-40487558
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOUPLE: nojo, chudák Elon už se viděl v čele deregulační komise, co vyškrtá všechny zákony a normy, co mu bráněj v rozletu, a najednou to tak jistě nevypadá...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Parodie sebe sama

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SALVATOR: Já znám jenom paždík.
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: pyzdik je dobrej, ale
    krixomatózní ulhorf - teoreticky existující nekonečně vysoký komín s vrcholem umístěným v nekonečnu.
    Je lepší :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DA_NIELA: Mě se zaručeně nejvíc líbí slovo pyždík.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Lystecitni trepariozom, globonicky ulhorf, ubozak, trisingulace a dalsi fantaskni pojmy z kominove morfologie
    !!!

KODA - SČK - Slovníček pojmů
    http://koda.kominari.cz/63~Slovnicek-pojmu
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Potěšilo mě a šokovalo zároveň, že nás v obchodech v Itálii pouštěli lidí ve frontě v obchodech......a to i starý babičky (až mi to bylo hloupý) prostě bambino má přednost. 😂
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnes mi není moc dobře. Přišla dcerka a dala mi toto.
    Je mi lépe. ♡

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: A taky mě teda potěšilo, že teď vím spoustu věcí o rajčatech. Například, Heinz prý používá jako výstupní kontrolu kvality kečupu rychlost vytékání kečupu z lahve. Jak je to víc než 0,045 km/h, je to moc řídký a nesmí to opustit výrobnu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Na poslední chvíli mi připadl úkol zabavit skupinu puberťáků. Vyrobila jsem jim "Riskuj", přičemž u páté kategorie mi došla inspirace, takže byla kategorie "Rajčata", včetně otázky Rajčata za 300 byla, co je to la tomatina. A na konci nám zbylo deset minut času, tak jsme společně hráli Time Guesser, kde poslední z pětice byla fotka s lidmi u baráku jak po hromadné vraždě - a ukázalo se, že je to záběr z la tomatiny.
    Taková blbost, a zlepšilo mi to celý dnešní shitty crappy potentočkovanej den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam