• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOPRETKA: jsem právě složení četla a nepřišlo mi logický jíst škrob se ochucovadly a zahušťovadly.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MAR_TINA: tak u těch rádoby sýrů to docela chápu.. já jsem vegetarian ne vegan, tak to nekupuju.. tady u toho je voda, rýže, škrob, štáva z pepře, z červené řepy, extrakt z pískavice, citrusová vláknina, karagenan.. ti pošlu celý složení jestli chceš.. Každopádně pro někoho kdo si dělá suši z papriky a okurky je tohle jedou za čas příjemná změna..)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    🤦 přečtu kokosák a první co mě napadne je,
    jak by s ním asi naložil Koudy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOPRETKA: já teď potkala balíček gouda style slices a nemohla jsem uvěřit složení - tuky, sacharidy, žádný bílkoviny, tuky plamáč a kokosák. Tady aspoň nejsou ty tuky, ale hromada barviv a ochucovadel.
    To není zbytečná potravina, to je nebezpečná potravina. Nechápu, proč to jíst.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    po tom co jsem to už asi přes rok nepotkala v Lidlu, a vyzkoušela kde co, jsem dnes v kauflandu natrefila na toto, konečně bude suši..

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jo. Já manželovi ta nejrozdrbanější trika naopak kradu.

OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    TRISSIE: tak to sem teď naštvanej za něj. tyhle ženský návyky vyhazování oblečení partnerům to muži přímo milují a když je k tomu ještě někdo donutí je to potupa nějvětší. představa že zjistím, že se tím partnerka někde veřejně chlubí,eeeeh
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    muž souhlasil s tím, že vyhodí jedno jeho "pracovní" tričko!
    malé radosti taky radosti :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Když si tak montuju svoji vytouženou a zázračně najitou (našedší? najdivší?...tak ňák prostě, udivená už z těch ikea nákresů jsem notně) postel, z tý hromady šroubů a šroubečků, který do toho dřeva samozřejmě nechtěj, už mam mozolo-puchejř po celý dlani, a do toho mi z mýho guilty pleasure playlistu začne hrát "gimme gimme gimme a man after midnight"... Pobavilo. Gimme a man ideálně before midnight a s akuškou. Ale už jen vosum šroubů a je to, yay!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TOMBRIDER: Takové prasárny bych v muzeu nečekal :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SEKELLE: Mřížkový koláč! Jedná z nejlepších sladkých pochoutek na světě!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    GIRAFFKA: Mamku to potěšilo, to ona upekla ten koláč :) A kafe je bez kofeinu, ale půllitrovej hrnek a naprosto k tomu koláči sedlo :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Dneska jsem si dala po dvou tydnech kafe a vypada,ze zatim dobry:)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SEKELLE: nadhera!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Pobavil mě můj značně postižený mozek.

(Muzeum Jílové u Prahy)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Moje dítě má smysl pro humor! Na dnešní příjezd ze školního výletu si schválně oblíknul to samý, v čem před týdnem odjížděl, prý abych vyšilovala. Akorát já jsem si toho nevšimla, musel mě upozornit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam