• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Pobavil mě můj značně postižený mozek.

(Muzeum Jílové u Prahy)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Moje dítě má smysl pro humor! Na dnešní příjezd ze školního výletu si schválně oblíknul to samý, v čem před týdnem odjížděl, prý abych vyšilovala. Akorát já jsem si toho nevšimla, musel mě upozornit.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NIAN85: četla jsem i viděla :) obojí je ♡
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    BERRUNA: Miluju tu knizku, nezkazi mi to serial?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    4.řada geniální přítelkyně!!!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALEXIS: Úřady v Česku jo, konzuláty v zahraničí jedou oldschool.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ADRIENE: Ja moj nahlasila ako strateny (vedela som, ze niekde bude, ale netusila kde) a dala si robit novy. Po rokoch som ho nasla a nechala si ho z nostalgie. Fotka je tam teda priserna a este navyse ala vodnik, ale mam tam kopu razitok. :)

Ked som riesila nedavno dalsi pas, tak mi povedali, ze uz mam 2 a 3. vydat nepojde. Nejak im to nahlasenie straty neprebublalo do systemu. Takze som ho ofiacialne nahlasila ako strateny znovu. :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    CROSS: Už minimálně pět let si úřady na pas i občanku fotí lidi (bez ohledu na věk) sami na místě a předtím byla mnoho let jasná pravidla na normované fotografie s daným procentem hlavy vůči pozadí a koukáním rovně. Náhodnou fotku jsme mohli mít naposledy v devadesátkách. :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tady k tomu, ADRIENE, taky mám někde jeden starej pas, jednu dobu jsem míval dva současně, ale teda když vidim tu fotku, tak se mi chce plakat (ano, to je tady off topic), když si vybavim, jaký šílený vofuky dělaly úřady s pasovými fotkami mých dětí. Šablony, milimetry, pozice očí a všechny tyhle kraviny.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tohle: [SOMBRA @ RPG - Nejlepší perličky ze hry aneb pobavte ostatni] Vzpomněla jsem si u toho, jak jsem kdysi za studentských let dělala průvodkyni procházek po Praze a jednou jsem měla malou skupinku, celou tvořenou jedinou tureckou rodinou. Ten otec byl hodně povídavý typ, brzo jsem pochopila, že je obrovský patriot, a začala jsem tahat z hlavy všechny detaily k stavbám nebo sochám nebo místům po cestě, které se nějak vztahovaly k Turecku. Vesměs to byly věci typu "a k týhle soše vodily maminky děti strašit, že když budou zlobit, zlý Turek si je odnese", ale pán se nafukoval nelíčenou pýchou, jakou jeho národ zanechal velikou stopu ve světě. Matně si pamatuju, že mi na konci nechal i veliký dýško.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    NAVARA: já vůbec nevím, že jsem si ho nemohla nechat:) Vím jen, že nějaké staré dokumenty, jsem v té ručně šité etui, ze základky, z šití měla:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADRIENE: Taky jsem si ten nejstarší nechal kvůli fotce :)
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Sweet 15 ;) aneb stěhujeme se a děláme pořádky..
    Pravěk no, datum vydání 1998. Posílám máti a ta se mě ptá: "Jakto, že máš stary pas? Se ma odevzdávat, ne?" LOL
    Je to rebel

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Neplánované mimořádnosti" na webu Českých drah. Znamená to, že mají i plánované mimořádnosti? Nebo neplánované běžnosti? Každopádně dobrý jméno pro kapelu.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: manzel mi uz davno dal na plochu v telefonu svoji fotku, ktera ke dobra tak do gay seznamky. Na sporici mam jinou. Zakazal mi tu svoji vymenit. Kdyz tam mam ten sporic, zdesene se pta, kde mam ťuťáčka. Ehm.
    Ta fotka je priserna. Ale ma benefity. Napr.jezdivame na dovcu se svagrem a kdyz mu obcas pujcim telefon napr.kvuli mape,tak je z ni uplne mrtvici. Coz za celorocni agonii stoji:-))
    JELLY
    JELLY --- ---
    Dozvěděla jsem se, že mě má můj šéf fakt rád. On je skvělej a vážím si ho..snad nám to vydrží takhle sluníčkový🙏🏻
    JONY
    JONY --- ---
    V Českých Budějovicích museli strážníci důrazně upozornit ženu na zákaz koupání v rozvodněné řece Malši u Velkého jezu, kde již platil první povodňový stupeň. Jedenatřicetiletá žena se jim svěřila, že jí lákala síla vody při koupání. Strážníci poté dohlédli na její odchod a vyzvali ji, aby svůj riskantní kousek již neopakovala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam