• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SITH: Synovci našli moji z mládí, chtěla trochu opravit, ale pořád "feels the same", tedy když už mi ji půjčili :)
    SITH
    SITH --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: hezké nehty :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    OCTOPUSS: ... a chcaní do umyvadla!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tak člun ještě pořizovat nebudu.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OMNIHASH: Někoho triggerujou vegani, někogo grilování na náhrobku. First world problems obousměrně.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAR_TINA: Reminder that Tarantino wrote a scene in Dusk Till Dawn where Salma Hayek pours tequila down her leg and forces a guy to drink it by sucking on her toes and then cast himself in that role.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Rodice u me poprve za rok stravili delsi dobu a pry ze to uz je utulne a je jim tu dobre. Mise domov splnena, zda se :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOPRETKA: máš pravdu. Jako ochucovadlo, proč by ne. Někdo zas jí brambůrky a tak.

Spíš mě udivují ti výrobci, že se nesnaží tomu udělat aspoň trochu příznivé složení.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    No me to potěšilo, jako člověka co měl maso naposledy ve 13 letech nevim jak losos chutná a na suši je to super..
    Omlouvám se tedy zdejším ID ve kterých to vyvolalo žlučový záchvat, ale ja mela za to, ze jsme v auditku co vas potěšilo, a mě to potěšilo a vy jsi jdete..... Na maso
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    OMNIHASH: Nemůžu mluvit za Mar_tinu. Ale kdyby ten náhodnej spolunakupující v Bille vytáhnul triumfálně z košíku továrně vyrobenou složitě ochucenou umělou hmotu a začal se na celou frontu chlubit, jakou skvělou věc sehnal, a já v tý frontě zrovna stála, možná bych mu nahlas neřekla, že má vkus na jídlo jak Richard Krajčo na oblečení. Ale ušklíbla bych se docela jistě (a teď jsem se ušklíbla taky). Vegetariánství/veganství s tím nemá absolutně co dělat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    OPERAHYPNO: ty si klidně žij na skládce starých děravých triček, já kvůli tomu novou skříň do ložnice kupovat nebudu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    že lidi se prostě nemění :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: tyvole, a tohle děláš i náhodnejm spolunakupujícím v Bille, taháš jim z košíku věci a bohorovně jim vysvětlovuješ, jakema šmakuládama se cpou, nebo tě takhle triggerujou jenom vegani, když si chtěj dát fejkovýho lososa? Prozradím ti tajemství, i oni tak nějak věděj, že přetavit hrách na rybu není nic moc zdravého, a smířili se s tím už před tvým vyznáním.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tito & Tarantula - After Dark (From Dusk Till Dawn 1996) [HD720]
    https://youtu.be/7oJ6sbYRSmw
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MAR_TINA: no tak jako já to mám jako dochucovadlo a já zase nechápu, proč někdo jí mrtvý zvířata..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOPRETKA: jsem právě složení četla a nepřišlo mi logický jíst škrob se ochucovadly a zahušťovadly.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MAR_TINA: tak u těch rádoby sýrů to docela chápu.. já jsem vegetarian ne vegan, tak to nekupuju.. tady u toho je voda, rýže, škrob, štáva z pepře, z červené řepy, extrakt z pískavice, citrusová vláknina, karagenan.. ti pošlu celý složení jestli chceš.. Každopádně pro někoho kdo si dělá suši z papriky a okurky je tohle jedou za čas příjemná změna..)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    🤦 přečtu kokosák a první co mě napadne je,
    jak by s ním asi naložil Koudy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam