• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    konečně sauna!!! pro někoho kdo chodil několik let každý týden, někdy i dvakrát, bylo tohle období bez sauny fakt nekonečný.. o to větší radost mám že v celým saunovým světě bylo max 8 lidí, tudíž jsem tam byla sama.)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Obvoďačka přes nějakej centralizovanej infosystém rozeslala smsku, že mají k dispozici covid pro letošní rok.
    Tvl, doktor používající technologie a odpovídající na maily! Ja pierdole! Vybral jsem si dobře.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: E pluribus unum je taky latinsky:)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SALVATOR: To je absolutně boží! Senatus populusque americanus!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: A hned vedle je billboard "Illegales Hisoanici et Latini, eunt domus".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Familia - opera - securitas... není to cílené rovnou i na Italy?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: nene :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Někdo vod Trumpa nechal udělat plakáty cílený na Hispánce a Latinoameričany s výzvou, aby ho volili:

Akorát že ten plakát je latinsky. Protože Latinoameričani z Latinský Ameriky samozřejmě mluvěj latinsky, to dá rozum, jak jinak by taky měli mluvit?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SITH: Synovci našli moji z mládí, chtěla trochu opravit, ale pořád "feels the same", tedy když už mi ji půjčili :)
    SITH
    SITH --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: hezké nehty :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    OCTOPUSS: ... a chcaní do umyvadla!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tak člun ještě pořizovat nebudu.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OMNIHASH: Někoho triggerujou vegani, někogo grilování na náhrobku. First world problems obousměrně.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAR_TINA: Reminder that Tarantino wrote a scene in Dusk Till Dawn where Salma Hayek pours tequila down her leg and forces a guy to drink it by sucking on her toes and then cast himself in that role.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Rodice u me poprve za rok stravili delsi dobu a pry ze to uz je utulne a je jim tu dobre. Mise domov splnena, zda se :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOPRETKA: máš pravdu. Jako ochucovadlo, proč by ne. Někdo zas jí brambůrky a tak.

Spíš mě udivují ti výrobci, že se nesnaží tomu udělat aspoň trochu příznivé složení.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    No me to potěšilo, jako člověka co měl maso naposledy ve 13 letech nevim jak losos chutná a na suši je to super..
    Omlouvám se tedy zdejším ID ve kterých to vyvolalo žlučový záchvat, ale ja mela za to, ze jsme v auditku co vas potěšilo, a mě to potěšilo a vy jsi jdete..... Na maso
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam