• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstaly přáteli - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-nemka-devet-let-randila-s-letadlem-ted-se-s-nim-rozesla-ale-zustali-pratele-40488752
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: no a podarilo se ti harpunovat aspon jednoho? Takova prilezitost uz se nemusi v zivote opakovat, kdyz jsou tak vzacny!🥸
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsem dokázal admina serveru dosrat tak, že mě nejdřív zavřel do vězení a nechápal že si to tak užívám a byl z toho tak vedle, že když jsem se tam po smrti běžel sám znovu zavřít, tak mi do cesty hodil asi 3 medvědy, aby mi v tom zabránil xD. Miluju DayZ, i po dvanácti stech hodinách je tam pořád co dělat :D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MULTICAT: Ty jo, červenej.. :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LODBROG: já mám už červenej, modrej, šedivej, zelenej a dnes tento! Ale určitě mi ještě nějaký chybí :(
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MULTICAT: Tyhle si taky z dětství pamatuju!
    Jaxme jako děti bojovali vždy o konkrétní barvu! :)
    KURE
    KURE --- ---
    Byl jsem mladistvým intelektuálem | I Was a Teenage Intellectual | English subtitles
    https://youtu.be/q-HNEyBN3Lo?si=TiUZKupWune1_0qh
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dnes jsme hned u pobřeží viděli tři tuleně středomořské. Jsou velmi vzácní, na pokraji vyhynutí. A jsou fakt obrovský!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Před noční jsem si byla pro další poklad do sbírky. Je boží.

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Jsem řečnický talent, ani aula s 250 studenty pro mě není stres...
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Letenky koupený! Uíííí!!!
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    LIQUID_SOUND: Drahej liquide, nemusím ti vysvětlovat, že infantilní vyjadřování využívá řada lidí, kteří nemají problémy s inkontinencí, třeba pro zdůrazenění ironie či pro pejorativní označení těch, nad které se aktuálně snaží povýšit. nebo tys myslel že když to tak máte doma tak to tak je všude? to bude dobrý, neboj, člověk je aktivní od 20 - 60 a pak zase najde svoje hájemnství ve vlastní ulitě. Jinak auta pomočuju taky rád, když stojí tak jak se mi zrovna nelíbí, ale nevnímám to jako problém, ale jako normální formu vypořádávání se
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OPERAHYPNO: No spíš se mi spojí, že dospělý lidi vyjadřující se stylem "brmbrm-tůtů" můžou mít problémy třebas s pomočovánim.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    jinak vyrovnaná psychohygiena je vlastně na samostatnej post do tohodle auditka
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OPERAHYPNO: ano :-)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    BLOWUP: taková disfunkce musí být v životě dost překážkou nejen pro ten tvůj mozek, ale i pro ty kolem tebe třeba v rodině. promin, omlouvám se že jsem si z tebe dělal předtím srandu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OPERAHYPNO: abych rekl pravdu, tak pri spatreni auta se mi to nejspis nevybavi, na to je moje psychohygiena prilis vyrovnana. Ale slovo retard a to tvoje "brmbrm" se mi uz asi navzdycky tak nejak mimodek spojilo s tvoji ikonkou.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    GIRAFFKA: podle mě máš tenhle dojem urvořen díky vlastnímu lexikálnímu nepochopení slova "cokoliv", které si k vyjádření, pravděpodoně nesprávně použila.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    OPERAHYPNO: myslim,ze neumis cist.
    .
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    GIRAFFKA: pokud cokoliv, tak se raději vrátím k brmbrm-tůtů. přál bych si když to tu (když už píšeš za všechny) všichni čtete, aby pak až pujdete po ulici a uvidíte auto, vám okamžitě seplo brmbrm-tůtů a to je přesně moje motivace v tomto jednání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam