• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SEKELLE: Kde je tu?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: nezapomněls'! :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MULTICAT: Dravci tu jsou celý rok, tak když zase někdy přijedeš, tak můžeme kdykoliv vzít sváču a jít s dalekohledem na posed a třeba už i bude vosy free Jesus k mání :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: závidím! To chci!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Poštolky, orli mořští, krkavci a další nebeští dravci. Dnes posekali louku s lupením a je tu letecký(a lovecký) den.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Přes ty okna je tak krásně vidět. Uvidíme, co bude ráno.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: přesně tak to dělám kolego. a dokonce minulý týden sem mimo službu instruoval měšťáka u nás u školy, protože se mi zdálo, že i když je mezi 7 - 8 hodinou ranní sice chodí přes přechod nevíc dětí a je logické aby tam hlídkoval, nicméně podle mého pozorování to byl velmi brmbrm člověk a tak vždycky místo auta (který jelo jedno za pět minut a mohlo počkat) zastavoval děti.

ale dneska sem to dělal prostě z plezíru, nějak sem byl motivován včerejší debatou a tím že střílny této kulturní války o motorismus v praze ještě nevychladly.
    BLOWUP: a nebo by mohl mohl pak bránit nějaký předpis či přímo zákon - nevím jestli je vlastně dovoleno svévolně osahávat lidi přecházející přes přechod, ale že si to myslí někdo z řidičů mě zase nepřekvapuje.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OPERAHYPNO: covece, ja v techhle situacich kdy jsem konfrontovanej s nejakym postizenim pocituju spis soucit, no. Ale muj sklon k introvertismu mi presto brani vystoupit a obejmout te, zadnej strach.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: jo, ja kdyz vidim, ze ma brm-brm mentalni problem s pustenim chodcu, nasadim duchodcovsky tempo, prechazim pomalu a jeste se divam celou dobu na ridice.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: no oni to teď používají spíš sporadicky, ale na přechod většinou najedou do půlky a pak netrpělivě pohlíží na lidi jak přechází. když zazní klakson, je to už jasná zpráva o tom, že dnes není jen brm-brm, ale i tů-tů.

sanitky, hasiče a fízly samozřejmě pustím i kdyby jeli jen na svačinu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: troubici na klaksony pro popohaneni chodcu na prechodu. to byl takovy krasny cesky motozvyk ve zlatych devadesatkach. kdo mel auto a netroubil na duchodce na prechodu pro chodce, tak byl ubozak.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    BLOWUP: no, nelehkej by byl, kdybych se takhle bavit na jejich účet nemohl věčně bavit. až uvidíš jak ti přes přechod přechází někdo tempem hlemýždě klidně neváhej zatroubit nebo zanadávat z okýnka, to je totiž to co mi dělá den :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OPERAHYPNO: covece, tvuj zivot musi bejt fakt nelehkej.
    Coz je jenom dalsi priklad toho, ze kazdy z lidi ktere potkavame si v sobe nese sve vlastni peklo. Proto bychom na sebe meli byt hodni.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    ráno vybržďování brmbrmtůtů na přechodu, cesta tam a zpět pomalým tempem asi 5x, nenávistné pohledy lidí v autech a můj smích. když můžu rád pomůžu
    FIDA
    FIDA --- ---
    že nám to klaplo a v neděli už začínáme
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pobavilo aj potesilo vazenie u lekarky. Nejak som bola v tom, ze tie letne kila navyse zhodim na podzim, ked uz budem moct behat zase beztrestne po vonku. A ja mam naopak 5 kilo dole proti mojmu "normalu". :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    HOWKING: Docela tone-deaf, ale beztak jsi jenom chtěl rozjet shitstorm.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Pracovník hradecké pekárny spadl do díže na těsto, nadýchal 2,7 promile - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pracovnik-hradecke-pekarny-spadl-do-dize-na-testo-nadychal-27-promile-40489085
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XARGH: jestli je to vážně míněnej dotaz, tak to slovo, který hledáš, je craving, a mechanismus ti vysvětlí každej odnaučenej kuřák
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam