• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    LODBROG: kdepak! Je to průvodce tajemstvím kávy, čaje a lahodného kakaa :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    BERRUNA: Nějaká tibetská (takže ještě daleko zvrhlejší) Kámasútra, že jo! :P
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Dárek od L. Děkuji moc, ty můj! :*

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LODBROG: ne, seděl jsi zády ke mě.
    Já byl ten s tou psí princeznou
    vedle Nian byl myslím Lordpeed
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HEJSEK23: Tys byl ten s culíkem vedle Nian..?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nechal jsem nakup jizdenky dost na posledni chvili i s nebezpecim, ze nefunguje trat v ostrave, tak se dalo cekat, ze vlak muze byt plny... Je plny a ja koupil haluzi posledni mistenku...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Potěšilo mě že včera na sraz nepřišla prudička alias delamsizkazdyhoblbouprdel vůbec na ni nebyla nálada a nebyl jsem sám kdo kvitoval její neúčast
    A naopak mě potěšilo že jsem poprvé viděl nejvyššího vypadá dobře, ikyž ruce jsem neviděl (měl je schovaný)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    vychazejici slunce ozarujici cervankama Eiger, Mönch a Jungfrau, mlhy valejici se nad lukama. O podzime, tak dlouze tve housle lkaji! :-)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    HRAFNAIN: Připomněl jsi mi jeden obrázek, co jsem kdysi udělal, když jsem vzpomínal na učňák :D

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Byl jsem u kámoše na návštěvě, jen tak odpoledne, on uklízel, protože večer přijde jeho princezna.

A jak tak šůruje, vezme tyč od mopu, udělá "vžžuumm" a začne šermovat.

Inu, musel jsem se chopit koštěte stojícího opodál, a po vzoru Space Balls jsem násadu vztyčil zpoza rozkroku,

VŽŮM VŽŮM, bitka laserová, jako malí kluci, velký Jediové :)

Nakonec povídá: "Stejně se ty Hvězdný války na každym podepsaly, co?" :)

Neasi :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Umelkyne se kterou jsem prave probiral provadeni jejii nastenny malby prisla oblecena do lesklych prilehavych kozenych kalhot ktere mely na zadecku pripevneny kralici ocasek.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    KOUDY: Nejsou všichni hrr jako ty s kremrolema. Někdy to chce čas...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOVOVAMINCE: Škoda že to nevyšlo, fandil jsem jim oběma. Sám moc dobře vím jak složité vztahy to jsou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Ajo sorry. Blbe ctu. Chtela to dotahnout a zit s nim v hangaru, ale pak zjisitl ze s nim sice devet let chodi, ale videli se jen jednou.

Původně také měla v plánu se za letadlo provdat a žít s ním v hangáru, ale právě to se asi ukázalo jako hlavní překážka ve vztahu. Michele totiž zjistila, že pocit skutečně hluboké blízkosti zažívá pouze tehdy, když boeingem někam letí nebo když za ním může zajít přímo do hangáru, což se jí však za celou dobu povedlo jen jednou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Vždyť jen randili, na to svědky nepotřebuješ.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOVOVAMINCE: To letadlo asi nemelo pri obradu zadny svedky co? Nebo byl obrad na letisti?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: Zřejmě mělo záletnickou povahu...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstaly přáteli - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-nemka-devet-let-randila-s-letadlem-ted-se-s-nim-rozesla-ale-zustali-pratele-40488752
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: no a podarilo se ti harpunovat aspon jednoho? Takova prilezitost uz se nemusi v zivote opakovat, kdyz jsou tak vzacny!🥸
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsem dokázal admina serveru dosrat tak, že mě nejdřív zavřel do vězení a nechápal že si to tak užívám a byl z toho tak vedle, že když jsem se tam po smrti běžel sám znovu zavřít, tak mi do cesty hodil asi 3 medvědy, aby mi v tom zabránil xD. Miluju DayZ, i po dvanácti stech hodinách je tam pořád co dělat :D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MULTICAT: Ty jo, červenej.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam